REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kurtlar vadisi dizisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kurtlar vadisi dizisi

kurlar vadisi dizisi daha yayınlanmadan şikayetleri aşağdaki linkte
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

programın girişine akıllı işaretler koyuyorlar.aileler bunu görüp izlettirmeyebilir bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    programın girişine akıllı işaretler koyuyorlar.aileler bunu görüp izlettirmeyebilir bence.
    kesinlikle haklısınız.bu yaygarayı çıkaranlar ya akli dumura uğramışlar yada rakip kanallar bu işi pompalıyor.türk televizyon tarihi boyunca araştırın.en orijinal konseptli dizi.daha iyisi belki bi daha asla yapılamayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende ketılıyorum sana .Problem; dizi yada konusu değilde çocuklarını kazık gibi televizyon karşısına dikilmesi olduğunu anlamamakta diretmek....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genelde güneydogudaki yaşanan hadiselere değinildiğinden sanırsam o civarın milletvekilleri ayaga kalkmış yayından kalksın yayımlanmasın diye ne yapmak isterler bilmiyorum isteyen izler istemeyen izlemez..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    genelde güneydogudaki yaşanan hadiselere değinildiğinden sanırsam o civarın milletvekilleri ayaga kalkmış yayından kalksın yayımlanmasın diye ne yapmak isterler bilmiyorum isteyen izler istemeyen izlemez..
    selametle..
    en doğrusuda bu bence.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en doğrusuda bu bence.:45:
    hiç tartışmaya gerek yok bu dizi bizim için gerekli çok şey veriyor bence..
    selametle..
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu diziyi karalayanlar bu ülkenin doğrularının ortaya çıkmamasını isteyen bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışıyo benim teyzemin oğlu ve arkadaşı askerde şehit oldu bu acı günde devlet büyüklerimizden hiç biri yoktu bir ermeninyi vururlar bütün devlet adamları orada 2 tane bakanı göreve verir bu adamı kim öldürdüyse bulun diye ben buradan şunu söylemek istiyorum binlerce asker şehit oldu kimin yaptığını bildiğiniz halde eliniz kolunuz bağlı oturuyosunuz bence bu yaptığınız adelet değil onun için bu dizi bazı gerçekleri ortaya çıkaracak izleyen izlesin izlemeyen izlemesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı laykın27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu diziyi karalayanlar bu ülkenin doğrularının ortaya çıkmamasını isteyen bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışıyo benim teyzemin oğlu ve arkadaşı askerde şehit oldu bu acı günde devlet büyüklerimizden hiç biri yoktu bir ermeninyi vururlar bütün devlet adamları orada 2 tane bakanı göreve verir bu adamı kim öldürdüyse bulun diye ben buradan şunu söylemek istiyorum binlerce asker şehit oldu kimin yaptığını bildiğiniz halde eliniz kolunuz bağlı oturuyosunuz bence bu yaptığınız adelet değil onun için bu dizi bazı gerçekleri ortaya çıkaracak izleyen izlesin izlemeyen izlemesin
    çok yerinde konuşmuşsunuz başınız sagolsun mekanları cennet olsun..
    son günlerde yaşanan ermeni olaylarına kıl sır ermek mümkün değil vardır bundada bir hayr..
    selametle..
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok yerinde konuşmuşsunuz başınız sagolsun mekanları cennet olsun..
    son günlerde yaşanan ermeni olaylarına kıl sır ermek mümkün değil vardır bundada bir hayr..
    selametle..
    ALLAH razı olsun abi teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri