Arkadaşlar 9400VCI yazılım atılmıyor başka bir 9400VCI var ona atıyorum fakat diğerine aynı işlemleri yapmama rağmen bir türlü atamıyorum hata felan vermiyor defalarca denedim kanal listesi denedim atılmıyor sorun nedir acaba?
Arkadaşlar 9400VCI yazılım atılmıyor başka bir 9400VCI var ona atıyorum fakat diğerine aynı işlemleri yapmama rağmen bir türlü atamıyorum hata felan vermiyor defalarca denedim kanal listesi denedim atılmıyor sorun nedir acaba?
iki cihazda 9400VCI ise birine gidip birine gitmiyorsa aynı lodurla bu demek oluyorki
birinin comu arızalı anlamına gelir arkadaşım.
Yüklenmeyen cihaza daha önce hiç yazılım yüklenmedi 2004 yazılımı var üzerinde
arkadaşım bana tama olarak sistem bilgilerını yaz sana ona göre yardımcı olayım.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
aynı pc denmi atıyordun önceden
arkadaşım r2 232 kablonda bir problem yok ve pc den başka bir cihaza yazılım atabiliyorsan o cihazın com girişinde bir problem var demektir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri