REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Yardım Lütfen Acil Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yardım Lütfen Acil Yardım

bu pc beni deli edecek format atıyorum olmuyor antivirus birşey bulamıyor
    temiz her nevi antivirus programı denedim ama nedense tüm yüklemiş olduğum ve normal programler,Oyun simge resimleri bozuluyor beyaz bir pencere oluyor lütfen yardım edin nasıl cözecem ben bunu.
    Konu ayran tarafından (03-12-2009 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: yardım,acil sorun vs...benzer başlık konular kilitlenir.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biraz daha açıklayıcı bilgiler,sisteminiz ve kullandığınız donanım vs vs gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ekran kartının driverlerini suruculerını yukle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cem70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    temiz her nevi antivirus programı denedim ama nedense tüm yüklemiş olduğum ve normal programler,Oyun simge resimleri bozuluyor beyaz bir pencere oluyor lütfen yardım edin nasıl cözecem ben bunu.

Sistemi değiş:45:
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha önce kurallarda belirttik yardım başlıklı konular tarafımızda degerlendirmeye alınmıyor konu başlıgınız mesajınızla uyumlu olursa ne siz sıkıntı yasarsınız nede biz sıkıntı yasarız..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cem70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forum kuralları acil yardımları içermiyor dediğin hataları yapıyorsa bilgisayrı olduğu gibi biçimlendirip yeniden formatlayacaksın hata devam ederse ekran kartın arızalı demektir cem kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri