REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Goldmaster 9000 serisi E-01/E-02/E-03/E-5/E-06 Hataları ve Çözümleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar 2 gundur ugrasıyorum ve kafayı yemek uzereyım guncel kanal lıstesını yukluyorum gel gelelım yazılımı yuklemıyorum hep e1 hatası verıyor yokmu uzman arkadaslarda bunu anlayan bırısı ıkı gundur yazıyorum hıc bır cevap almadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasım Rs232 kablonda bir sorun olabilir kontrol et.cihazını fabrika ayarlarına geri yüklemeyi dene olmazsa loaderin uyumluluk modunu değiştir.yükleme loaderi üzerinden hızı 57.6k ya düşür.yinede olmazsa başka bir pc de dene

Gm 9100 yazılım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyumluluk ayarları için loader(yükleyici program) in üzerine maus ile sağ tıklayıp özelliklere tıklıyorsunuz. uyumluluk (compability) yazan yere tıklayıp bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır var ve yanındaki kutucuğu. kutuyu tıklıyoruz ve windows 98/me yazan yeri seçiyoruz ve uygula tamam diyoruz. Sorun çözülüyor. Ben aynı sorunu bu şekilde çözdüm. sevgiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fatihkiran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli arkadaşlar bu hata msjları çok baş ağrıttı denenmiş ve olumlu sonuç alınmış bir işlem var .....LOADER in üzerinde sağ tuş ÖZELLİKLER....>UYUMLULUK....>GÖRÜNTÜ AYARLARI......>640x480 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞTIR I işaretliyoruz tamam deyip yüklemeye başlıyoruz tıkır tıkır yüklüyoruz,ilginç ama işe yarıyor,saygılar...
    Ağabi Enterasan ama işe yaradı.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür bilgiler içinr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar anlattıgınız herseyı denendim dn25 geldiginde hata veriyor yazılımı atamıyorum.yardımcı olursanız memnun kalırım. şimdiden tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu güzel paylaşımlar için çok teşekkürler arkadaşlar
    benim elimde yükleme yapmak için p5pl2 asus anakartlı 3.0 çift çekirdek işlemcili makina var ve makinam da 1 gb ram far her tür cihazı bununla versiyon atabilirimiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eklenti için sağol.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler ustam

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri