REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kanal 24- NTV-kanal1_atv_samanyolu genel taramada yakalayamıyor bilgi lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kanal 24- NTV-kanal1_atv_samanyolu genel taramada yakalayamıyor bilgi lütfen

merhaba arkadaşlar .. yeni kanal frekanslarını tarattığımızda ki ( 12731 yatay 3333) frekansında netvork yada nit arama açık posisyonunda tarama yaptığımızda ... atv- NTV- samanyolu- kanal1-kanal 14 gibi bazı kanalları yakalayamıyor .. söz konusu kanallara ait tp yi aradığımızda da kanal yok ..bilgisi olan varmı .. şimndiden tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı değiştir arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aziz52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı değiştir arkadaşım
    güzel kardeşim ...yeni yazılımda diyorum .... o kadar bilgimizvar ... bu arada sorumun cevabını kendim buldum . aynı sorunu yaşayan arkadaşlara kendi sorunumun cevabınıda paylaşmak isterim ... bilindiği gibi NTV, STV . KANAL1, KANAL 24 yayınları avruba dan horizontal olarak verilmekte ve bu durum horizontal yayını izlemekte LNB düzeninde küçük bir değişiklik gerektirmiştir ..LNB ler önden bakıldığında üst tarafı saat 12 yi gösterecek şekilde dururdu ama bu yayınları alamayan arkadaşlar LNB nin ist tarafını saat 1 posisyonuna kaydıracak şekilde küçük hareketlerle söz konusu sorunlu kanalların frekansının yükselmesini sağlayıp ondan sonra tarama yapıldığında bu kanallarıda almış olacaklardır ..
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sağol....

Alıntı eymen222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel kardeşim ...yeni yazılımda diyorum .... o kadar bilgimizvar ... bu arada sorumun cevabını kendim buldum . aynı sorunu yaşayan arkadaşlara kendi sorunumun cevabınıda paylaşmak isterim ... bilindiği gibi NTV, STV . KANAL1, KANAL 24 yayınları avruba dan horizontal olarak verilmekte ve bu durum horizontal yayını izlemekte LNB düzeninde küçük bir değişiklik gerektirmiştir ..LNB ler önden bakıldığında üst tarafı saat 12 yi gösterecek şekilde dururdu ama bu yayınları alamayan arkadaşlar LNB nin ist tarafını saat 1 posisyonuna kaydıracak şekilde küçük hareketlerle söz konusu sorunlu kanalların frekansının yükselmesini sağlayıp ondan sonra tarama yapıldığında bu kanallarıda almış olacaklardır ..
    saygılar
    hocam kaç gündür aynı dertten muzdaribim cevaplar yetersizdi 1 2 kişi cevapladı ama yeterli olmadı bunu deneyim bakalım.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sen cihaza bir reset at sonra tekrar tarat cıkmıyorsa halen son hazır listesi var forumda onu atmanız önerim halen sorun devam ediyorsa canak lnb ve kablolarını kontrol etmeniz öneririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tepeleri hepsini sil sadece 12731 v 03333 şebeke açık tarattır bulur hepsini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm usta ntv şifresi girmem rağmen acmıyor 3a cıktiğindan beri önceleri acıyordum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanağını iyi ayarla bu ayarlamayıda atv üzerinden yap en hassas frekans onun dün komşunun çanağını ayarladım çıkmayan yok....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

günler öncesinden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. söyledik ama araştırmadıgınız için oturup yanıt bekliyorsunuz.

iyi günler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri