Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: acer pc yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 acer pc yardım

değerli arkadaşlar acer aspire 5715z pc var aldığımda wista kurulu idi bu wıstayı hic sevemedim şimdi xp kurmak istiyorum ama programları wısta uyumlu onun icin xp uyumlu programları lazım nasıl yapabılırım bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı karlos Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli arkadaşlar acer aspire 5715z pc var aldığımda wista kurulu idi bu wıstayı hic sevemedim şimdi xp kurmak istiyorum ama programları wısta uyumlu onun icin xp uyumlu programları lazım nasıl yapabılırım bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
    Acer aspire 5715z notebook xp kurulumu ve xp driverları

Bu yazı daha önce format atmış, bilgisayardan anlayan kullanıcılar içindir.
    Bu sebeple detaylara girmiyorum ancak takıldığınız konuları sorabilirsiniz

Xp kurulumuna başlamadan önce;
    1. Sata diskleri tanıyabilen bir windows xp cd ( bakınız no:4 )
    2. Aşağıdaki sürücüleri indirin.
    3. Bilgisayarınızın ilk olarak cd den açılması için bios ayarlarını yapın
    4. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sürücüler:
    1. Acer aspire 5715z Anakart sürücüsü: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2. Acer aspire 5715z Ekran Kartı Sürücüsü: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3. Ses Kartı Sürücüleri ve kurulumu

Birçok arkadaş ses kartını kurmayı başaramıyor. Aşağıdaki işlemleri SIRASIYLA ve hiçbir adımı atlamadan yaparsanız sorunsuz bir şekilde notebook ses kartınızı kurabilirsiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosyasını kuruyoruz. Daha sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. normal bir şekilde kuruyoruz.

Ses kartı kurulumunda hata verebilir dert etmeyin. Bilgisayarıma sağ tıklıyoruz. Özellikler > donanım > Aygıt yöneticisini açıyoruz. EN ALTTA SİSTEM AYGITLARININ ALTINDA sarı ünlem işaretiyle bir pci device göreceksiniz. Sağ tıklıyoruz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
      Sürücüyü güncelleştir > Hayır Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra şunu yapıştırın
    4. C:\Program Files\Realtek\Audio\InstallShield Daha sonra ileri'yi tıklayıp herşeyi onaylayarak kurulumu tamamlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ses kartınız başarı ile kurulmuştur.
    1. Acer aspire 5715z Modem Sürücüsü: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .

Eğer bu sürücü çalışmazsa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. deneyebilirsiniz.

2. Modem sürücünü şu şekilde kurabilirsiniz.

3. Bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere giriyoruz. Donanım > Aygıt yöneticisini açıyoruz. Modem Device on High Definition Audio Bus sağ tıklayıp sürücüyü güncelle diyoruz. Bu sefer değil deyip ileri ye basıyoruz.
      Listeden belirli bir konumdan yükleyi işaretleyip ileri diyoruz. Arama yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim deyip ileri diyoruz. Donanım türünde modemler i işaretleyip disketi var diyoruz. Modem sürücüsünü açtığımız klasörü gösteriyoruz. Çıkan uyarıya da evet deyince modemimiz kurulmuş oluyor.
    4. Acer aspire 5715z Ethernet kartı sürücüsü: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    5. Touchpad sürücüsü: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    6. Kablosuz ethernet sürücüsü:
      Atheros wireless ethernet için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirin.

Broadcom wireless ethernet için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Hangisi olduğunu bilmiyorsanız önce ilk linki denemenizi öneririm. Zira sadece 3mb lik bir dosya.
    7. Acer aspire 5715z launch manager: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    8. Kullandığınız programların kendi sitelerinden XP uyumlu olanları varsa onları kullanabilirsiniz
    Konu OLDSMAN tarafından (17-11-2008 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler arkadasım sağol cok yardımcı oldunemeğine sağlık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri