Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Kutum hakkında çok şey hissediyorum. Ayrıca selam söyleyebilir miyim?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 Kutum hakkında çok şey hissediyorum. Ayrıca selam söyleyebilir miyim?

Demek sonunda benim kutumu açtırmaya karar verdin, isabet ettin. Zaten sen en sevdiğim yarışmacı, Acun bey en sevdiğim yarışma sunucusu, bu yarışma en sevdiğim yarışma ve bu kutu da en sevdiğim yarışma kutusudur.
    Kutum hakkında neler mi hissediyorum? Öncelikle az önce söylediğim gibi onu seviyorum. Zaten bu yarışmaya katıldığım andan itibaren sevgi konusunda sınır tanımıyorum. Elime papatya alsam tüm yapraklarını seviyor diye sayıyorum. Sadece buradaki yarışmacıları, konukları değil, herkesi çok seviyorum. Sevgi konusunu o kadar abartıyorum ki, Başbakan’ı da Baykal’ı da; Kerinçsiz’i de Orhan Pamuk’u da, Olli Rehn’i de Yargıtay Başkanlar Kurulu’nu da seviyorum. Danıştay’ı sevdiğim kadar, Lajendik’i de, Perinçek’i sevdiğim kadar Kopenhag kriterlerini de, Anayasa Mahkemesi’ni sevdiğim gibi Avrupa Komisyonunu da seviyorum. Ankara kriterleri ile Venedik kriterleri arasında sevgi konusunda bir fark görmüyorum.
    Sadece sevmek mi, buraya geldiğim andan itibaren bendeki değişiklik? Büyük hissetmek konusunda da çok değiştim. Doğalgaz, elektrik ve su faturalarımı, kredi kartı ekstrelerimi hep büyük hissediyorum. Ve her defasında da tutturuyorum.

**
    Kutum hakkında hissettiklerimi sordun. Seni çok sevdiğimi ve üzülmeni istemediğimi biliyorsun değil mi? Son zamanlarda o kadar duygusal oldum ki kimsenin üzülmesini istemiyorum. En iyisi Cuma 17’den sonra, borsalar kapanınca açayım kutuyu.
    7 dakika reklam arasından sonra da açabilirim. Ya da sponsorumuz olan dondurmaları yiyelim sonra açalım.
    Büyük hissediyorum, ama istersen 6’ya 5 de açarım. Olmadı büyük açmam, para cezası veririm.

**
    Kutumu çok sevdiğim tefeci bir arkadaşım çekti, o yüzden büyük olabilir. Para parayı çeker diye ona çektirdim. Zira benim paramı da onun parası çekmişti vaktiyle. Şimdi de kazanacağım parayı çekecek. Yani ben buradan ya hiç para kazanamadan gideceğim ya da kazandığım tüm para tefeciye gidecek, sonuçta yine beş parasız kalacağım. Acun bey yeri gelmişken ağlayabilir miyim? Kendi yarışmamda zaman kaybetmek istemiyorum da…
    **
    Son iki gündür kırmızı açıyorum. Ondan önce bir sarı, üç mavi açtım. Bu yarışmaya başladıktan sonra hayatımda değişen bir şey daha vardı, şimdi aklıma geldi: İstatistik konusunda da çok değiştim. Mesela bizim evde şöyle diyaloglar geçiyor:
    Bugün yemekte ne var? Bilmiyorum ama üç gündür makarna yiyoruz, bugün menemendiye hissediyorum.
    Alt ve üst komşuda sebze yemeği olduğuna göre, bugün bizde et yemeği filan olmalı.
    Yeni komşular hep ağır yemekler yapar.
    Bugüne kadar hiç zor yemek yemedim, umarım bu kez basit bir yemek vardır.
    Kapı numaraları 1. Küçük numaralardan hep büyük yemekler çıkar…

**
    Çok konuştum biliyorum. Maksat yarışmadan sonraki dizi 12’den sonraya kalsın kimse izleyemesin.
    Bak açıyorum ama..
    Açıyorum, açıyorum, açtım.
    Da da daaaaaaa.
    500 bin.

**
    Ayrıca buradan memleketteki akrabalarıma, askerdeki arkadaşlarıma, patronlarıma, mesai arkadaşlarıma, komşularıma selam göndermek istiyorum…

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten bu şekilde yürüyor her programın akışı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acı ve tatlı bir yazı olmuş
    gerçekten bazı programların cılkı çıkıyor artık
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba bu tür programları seyredemiyorum kendimi normal hissedemiyorum ya programda yarışanlar normal sağlıklı insanlar yada ben normal değilim saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir defa şundan kesin eminim o yarışmada uzun müddet duranlar vede devamlı ön plana çıkan renkli kişiliklerin çogu animatördür hepside acunun ortaya çıkardıgı reiting almasını sagladıgı kişilerdir
    iddiamda kesin ve katidir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw size ne milletin kutusu diyecegim ama konuyu açan benim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri