REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ekonomik krizden etkilendiniz mi??

Katılımcı sayısı
541. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

469 86.69%
  • Hayır

72 13.31%
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
68 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Ekonomik krizden etkilendiniz mi??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak güzel kardeşim, senin bu iş şartlarını beğenmeyen bir Allah'ın kulu çıkmaz. Niye dersen, millet bırak sigortayı filan, günlüğü 10 liraya iş bulursa öpüp başına koyuyor. Sen dalga mı geçiyorsun, yoksa adam mı seçiyorsun. Manisa'daki koskoca VESTEL fabrikasının elektronik bölümü kapanmak üzere. Yığınla işçi çıkarıyor. Evimin az ilerisindeki yılların gıda toptancısı kepenk indirdi. Öğrenci velilerim, 5 lirayı veremiyeceğini utana sıkıla bana anlatmaya çalışıyor sen iş beğenmediklerinden dem vuruyorsun.
    AZ YAVAŞ GEL, OLUR MU?
    Saygılar.
    Sn: Emmi gerçektende KALBİMDEN geçen duygulara dokundunuz ALLAH RAZI olsun.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak güzel kardeşim, senin bu iş şartlarını beğenmeyen bir Allah'ın kulu çıkmaz. Niye dersen, millet bırak sigortayı filan, günlüğü 10 liraya iş bulursa öpüp başına koyuyor. Sen dalga mı geçiyorsun, yoksa adam mı seçiyorsun. Manisa'daki koskoca VESTEL fabrikasının elektronik bölümü kapanmak üzere. Yığınla işçi çıkarıyor. Evimin az ilerisindeki yılların gıda toptancısı kepenk indirdi. Öğrenci velilerim, 5 lirayı veremiyeceğini utana sıkıla bana anlatmaya çalışıyor sen iş beğenmediklerinden dem vuruyorsun.
    AZ YAVAŞ GEL, OLUR MU?
    Saygılar.
    Yaşınız 51 gördüğüm kadarıyla... Değerli büyüğüm;Ciddi bir konu hakkında yorum yaptım. Alay eder gibi cevap veriyorsunuz.Hem bana neden cevap verdiniz ki? Ben kendi gerçeğimi yazdım.Yalan mı yazdım yani?
    Konunun ciddiyetine yakıştıramadım.Ben etkilenmedim dedim.Niye etkilenmediğimi de anlattım.
    Bunun dalga geçme neresinde anlamadım. Şimdi size soruyorum anketin sorusu ne? Bende o soruya karşı kendi kişisel yorumumu yaptım.İllaki etkilendim mi diye yazmam gerekiyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kop-61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonuna kadar okuyamadım.Daha dayanamadım.
    Etkilenmeyenlerden de biri benim.Nasıl mı etkilenmedim.
    35 yaşında inşaat elektrik ustası olarak lmt sirkette çalışmaktayım.1 yıldır iş yerimizin vitrininde usta ve kalfa alınacaktır diye yazı astık.
    Bu kadar işsizliğin hat safada olduğu söylenen bir zamanda Bu ana kadar muracat eden kişi sayısı üç.
    İkisi şartları beğenmedi.sadece bir kişi devam ediyor.O da olmadı gazeteye ilan verdik. hala ilanımız gazetede günceldir.
    Ben fazla yazmayı beceremem sözün özü
    , şu en pahalı telefonu kullanırız.En marka elbiseleri giyeriz.Marka arabaya bineriz.Ama her işi beğenmeyiz.Masa başı işler tercihimiz.
    Biz çalıştıracak insan bulamazken iddaa bayilerinde boş sandalye yok..

Hiç unutmam birtane yeni aldığımız eleman ben sizin verdiğiniz maaşı zaten iddaadan alıyorum demişti.
    Niye?...çalışmadan yorulmadan tüketmeyi seven bir milletiz.. Doğrumu?
    Bir arkadaşın çin de bir iş günü böyle başlıyor diye bir resmi var. Forumları gezenler görmüştür. Hanki işçi sabah iş başı yaparken esas duruş vaziyetinde iş emrini bekliyor.
    Lüxü, tüketmeyi seven bir toplum olduk çıktık.Teknik eleman sayısı sınırlı.Yetişmiş elemana ihtiyaç var.İş arayan cok fakat kimse işi veya maaşı beğenmiyor...
    haa bu arada ben de bu firmada işçıyım. firmayla hiçbir yakınlığım da yok.
    kim ne kadar alıyor?
    usta maaşı 900+ful sigorta
    kalfa 700+ful sigorta
    çırak asgari ücret+ ful sigorta
    Ve devletin sağladığı butun sosyal haklarda gecerli....Bu şartları bile beğenmıyor bizim arkadaşlarımız.. Niye etkilenmediğimi Bilmem anlatabildim mi?
    çok doğru bi yorum çalışmadan kazanmak .......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kop-61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonuna kadar okuyamadım.Daha dayanamadım.
    Etkilenmeyenlerden de biri benim.Nasıl mı etkilenmedim.
    35 yaşında inşaat elektrik ustası olarak lmt sirkette çalışmaktayım.1 yıldır iş yerimizin vitrininde usta ve kalfa alınacaktır diye yazı astık.
    Bu kadar işsizliğin hat safada olduğu söylenen bir zamanda Bu ana kadar muracat eden kişi sayısı üç.
    İkisi şartları beğenmedi.sadece bir kişi devam ediyor.O da olmadı gazeteye ilan verdik. hala ilanımız gazetede günceldir.
    Ben fazla yazmayı beceremem sözün özü
    , şu en pahalı telefonu kullanırız.En marka elbiseleri giyeriz.Marka arabaya bineriz.Ama her işi beğenmeyiz.Masa başı işler tercihimiz.
    Biz çalıştıracak insan bulamazken iddaa bayilerinde boş sandalye yok..

Hiç unutmam birtane yeni aldığımız eleman ben sizin verdiğiniz maaşı zaten iddaadan alıyorum demişti.
    Niye?...çalışmadan yorulmadan tüketmeyi seven bir milletiz.. Doğrumu?
    Bir arkadaşın çin de bir iş günü böyle başlıyor diye bir resmi var. Forumları gezenler görmüştür. Hanki işçi sabah iş başı yaparken esas duruş vaziyetinde iş emrini bekliyor.
    Lüxü, tüketmeyi seven bir toplum olduk çıktık.Teknik eleman sayısı sınırlı.Yetişmiş elemana ihtiyaç var.İş arayan cok fakat kimse işi veya maaşı beğenmiyor...
    haa bu arada ben de bu firmada işçıyım. firmayla hiçbir yakınlığım da yok.
    kim ne kadar alıyor?
    usta maaşı 900+ful sigorta
    kalfa 700+ful sigorta
    çırak asgari ücret+ ful sigorta
    Ve devletin sağladığı butun sosyal haklarda gecerli....Bu şartları bile beğenmıyor bizim arkadaşlarımız.. Niye etkilenmediğimi Bilmem anlatabildim mi?
    sana katılıyorum kardeş. milletimiz hep tembellegig alişmış. hep hazırcı. balık tutmasını ögrenen yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pchastası Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sana katılıyorum kardeş. milletimiz hep tembellegig alişmış. hep hazırcı. balık tutmasını ögrenen yok.

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) maden ocaklarına alınacak 3 bin işçi için 35 bin 942 kişi başvurdu. İlgili Haberler

İşşiz sayısı 207 bin kişi arttı
    OECD'den işsizlik oranında artış uyarısı
    Diyarbakır'da işsizlere iş kurma olanağı
    İşsizlik maaşı almak kolaylaştırılacak
    Kriz nedeniyle işten çıkarmalar başlar mı?
    TTK Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, başvuru merkezleri kuruma bağlı müessese müdürlüklerinden Karadon, Amasra, Üzülmez, Kozlu ve Armutçuk'a 6 Ekimde başlayan müracaatlar, bugün sona erdi.

Geçerli mazereti bulunanların 20 Ekim'de de kayıtlarını yaptırabileceklerini bildiren yetkililer, şunları kaydettiler: "Kuruma bağlı başvuru merkezleri müessese müdürlüklerinden Amasra'ya 3 bin 640, Karadon'a 10 bin 724, Üzülmez'e 10 bin 220, Kozlu'ya 5 bin 899 ve Armutçuk'a 5 bin 459 olmak üzere 35 bin 942 kişi müracaat etti.

Kaynak CNN Türk

Arkadaşım maden işçiliği tüm dünyada kabul edilmiş açıklamasıyla en agır işciliktir sizin hangi tembel milletten hangi hazırcıdan hangi denizin balıgından bahsettiginizi anlamadım
    onu bunu itham edecegine Krizden etkilenmedim Tuzumda kuru dersin olur biter

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

etrafımda ekonomik kriz diye bir olay görmedim. gördüm diyen varsa yalan söylüyordur.

mamoste
    Misafir

emekli maaşım geçen yıl 800 usd iken 550 usd ye düştü. çalıştığım işyerine günde enaz 2 pc satardık. buay hiç satamadık.teknikservis e gelen arıza ve sistem gelirleri ile idare etmeye çalışıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Etkilendim Hemde Çoooook

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet etkilenmemek mümkünmü işyerleri sürekli işçi çıkartıyolar allah hepimize kolaylık versin işimiz zor gerçekten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet etkilendik toptancılar uydu cihazlarını dolar üzerinden satıyorlar bizde uydu cihazı falan dolar yüksek olunca almıyoruz artık işler çok kötü türkiyenin gidişatı kötü allah yardımcımız olsun inşallah bu kirizide atlatacaz

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri