REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ekonomik krizden etkilendiniz mi??

Katılımcı sayısı
541. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

469 86.69%
  • Hayır

72 13.31%
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
68 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Ekonomik krizden etkilendiniz mi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben almanyada yasiyorum.cok etkilendik..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an için 205 kişi etkilendik,28 kişide etkilenmedik diye oy vermişler.ben 23 yıldır esnaflık yapıyorum.toplumun hemen her kesimiyle haşır neşir oluyoruz.(bunların içerisinde ayakkabı boyacısıda var,fabrikatörde)ve bu insanlardan durumundan yakınmayan tek bir insan tanımıyorum.(iş yaptığım ilçede 200.000 nüfus var)insanların bu 23 senede hiç bu kadar dibe vurduğunu hatırlamıyorum.
    etkilenmedik diyenlerin nelerden etkilenip etkilenmediğinden bi haber olduklarını düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kenardakılerde olmasa tamamen bıtmıştim.krız bıtene kadar durumu toparlamaya calışıcam.saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sizce etkilenmemek mümkünmü arkadaşlar. Bir sürü büyük şirketler iflas etti piyasada para dönmüyor. Herkes gibi bende etkilendim,iş güç yok oturuyoruz akşama kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

etkilenmeyen arkadaşları kutluyorum ama ne iş yaptıklarını merak ettim.biz adeta batıyoruz.selametle hamdolsun durumumuz iyidir kriz bize teget geçer aç kalmaya alıştık artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ekonomik krizden en fazla sanırım patronlar etkilendi.ama iyi yönden.nasılmı diyeceksiniz.işçilerini ya ücretsiz izine çıkararak veya işlerine son vererek bu yıl sonu bütçelerini zarar gösterip krizin ***fini çıkarıyorlar.hee bide bu sene gösterdikleri zararlarını önümüzdeki yılki karından düşecek olmalarıda ap ayrı bir şey.olan bizlere oldu.ama herşeyin hayırlısı.bu dünyanın birde ahiret kısmı var.orayı unutmamak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TUİK dün işsizlik oranını açıkladı. Sadece Kasım'ın 17 sine kadar işten çıkarmalar 207 bin kişi olmuş. Buna Ekim ayı dahil değil. Varın gerisini siz hesaplayın. Birileri hala hükümet goygoyculuğu yapmaya çalışıyor. Kardeşim bu hükümeti aşan bir sorun olduğunu bile anlamaktan acizler. Burda bizler hükümetin kulağının üstüne yatmasına tepkiliyiz. Koca emperyalist ülkeler her türlü önlemleri alırken bizimkiler hiçbir önlem almadan; "Hamdolsunlarla", "Şükürlerle", "Bizi teğet geçerlerle" bizimle kafa bulmalarına bozuluyoruz.
    Arkadaşlar, birde mesajlarınız lütfen konuyla ilgili olsun. İlgisiz mesajlar silinecektir. Her konunun ilgili bölümü var. İstediğiniz konuları oralarda açıp, düzeyli bir şekilde tartışabilirsiniz. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TUİK dün işsizlik oranını açıkladı. Sadece Kasım'ın 17 sine kadar işten çıkarmalar 207 bin kişi olmuş. Buna Ekim ayı dahil değil. Varın gerisini siz hesaplayın. Birileri hala hükümet goygoyculuğu yapmaya çalışıyor. Kardeşim bu hükümeti aşan bir sorun olduğunu bile anlamaktan acizler. Burda bizler hükümetin kulağının üstüne yatmasına tepkiliyiz. Koca emperyalist ülkeler her türlü önlemleri alırken bizimkiler hiçbir önlem almadan; "Hamdolsunlarla", "Şükürlerle", "Bizi teğet geçerlerle" bizimle kafa bulmalarına bozuluyoruz.
    Arkadaşlar, birde mesajlarınız lütfen konuyla ilgili olsun. İlgisiz mesajlar silinecektir. Her konunun ilgili bölümü var. İstediğiniz konuları oralarda açıp, düzeyli bir şekilde tartışabilirsiniz. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    hocam onlem alacak durumumuz varmiki aceba kasa tikir mani yok ki neymis efendim 80 mliyar dolarimiz varmiz heee bu bizim bir yillik paramiz....ya sonrasi allaha kalmis zaten bu isler insallaha ve masallaha kaldi
    oyum AKP tabiki secimde orda olursam ancak bu milleti AKP uyandirir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak güzel kardeşim, senin bu iş şartlarını beğenmeyen bir Allah'ın kulu çıkmaz. Niye dersen, millet bırak sigortayı filan, günlüğü 10 liraya iş bulursa öpüp başına koyuyor. Sen dalga mı geçiyorsun, yoksa adam mı seçiyorsun. Manisa'daki koskoca VESTEL fabrikasının elektronik bölümü kapanmak üzere. Yığınla işçi çıkarıyor. Evimin az ilerisindeki yılların gıda toptancısı kepenk indirdi. Öğrenci velilerim, 5 lirayı veremiyeceğini utana sıkıla bana anlatmaya çalışıyor sen iş beğenmediklerinden dem vuruyorsun.
    AZ YAVAŞ GEL, OLUR MU?
    Saygılar.
    Yaşınız 51 gördüğüm kadarıyla... Değerli büyüğüm;Ciddi bir konu hakkında yorum yaptım. Alay eder gibi cevap veriyorsunuz.Hem bana neden cevap verdiniz ki? Ben kendi gerçeğimi yazdım.Yalan mı yazdım yani?
    Konunun ciddiyetine yakıştıramadım.Ben etkilenmedim dedim.Niye etkilenmediğimi de anlattım.
    Bunun dalga geçme neresinde anlamadım. Şimdi size soruyorum anketin sorusu ne? Bende o soruya karşı kendi kişisel yorumumu yaptım.İllaki etkilendim mi diye yazmam gerekiyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saygılar.

Sen siyasi görüş içerisindesin ve benim mesajıda bu yüzden sildin ama yakışmıyor hocam ben akp hükümetini in propagandasını yapmıyorum mesajımda akp ile yakından uzaktan alakası yok ama napalımişte dikta rejimi bu işte mesajı silip atıyorsun yazık çok yazık..
    :49:

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri