Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ekonomik krizden etkilendiniz mi??

Katılımcı sayısı
541. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

469 86.69%
  • Hayır

72 13.31%
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
68 sonuçtan 61 ile 68 arası

Konu: Ekonomik krizden etkilendiniz mi??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu memlekette krız yoktu ve halen yok ama bu medyanın yuzunden herşey zamlandı krız haberlerı yuzunden başta halk ve özel iş yerı sahiplerı harcamaları kısıtladı para dönmemeye başladı kım ne derse desın ıhracat yavaşladı avrupaya ıhracat yavaşladı ise arap ulkeri var duydunuzmu arap ulkelerınde krız adamlarla yapabileceğimiz bir suru iş var.

medya birilerının ekmeğine bal surdu. örnek karabuk demirçelik fabrikası sözde krız var die fabrikadan 700 işçi çıkarıldı ama adamlar harıl harıl surıyeye ve o bölgeye tren rayı uretıolar. ee birde yılbaşı zam zamanı işçiler zam istemesın die krız bahanesıne işçi çıkarttık bahanesı yaptılar. dieceksinziki insanın ekmeğiyle oyanamak bu kadarmı kolaymı evet kolay her akşam tv lerde bizim ekmeğimizle çocukla oynar gibi oynayıp turkiyeyı ve halkı işverenı tedirgin hale getirdiler. Asıl krız medyada idi kan ağlıyolardı ve krız bahanesı onlara yaradı dizilerden programlardan idirim krız için yapılan siyası oturumlar ve halkın bunlara ilgisi ve reytıng. halkımızı krız kolık yaptılar. devlette suç var neyın ne olduğu belli bu haberlerın biraz yavaşlayıp piyasanın kendıne guvenmesı lazım ama nerde hegun tv ler her an kuresel krız yok 2009 daha kötu olacak. ya bırakın bunlarıda bundan bir çıkış yolu bulalım kendımıze guvenelım.

bu turkıyenın en kötu yanı en çok dezavantajı kendıne ve pıyasaya olan guvensizlikten turkıye 2001 krızınden akp ye olan guvenı sayesınde çıktı ve bıraz soluklandı ve son aylarda olan pkk saldırıları dış guçlerın ulkemıze verdıklerı kaynaklarda yaptığı oylamalar ve medyanın bu devletı yıpratması sonucu ortada bir guvensizlik meydana geldı ve sonuç halimiz ortada.

iş konusunda bende işsizdim ama yenı işe başladım ama önumu göremıom guvenemıom ınsanlara işsahiplerıne ağzını açsan tvler e bak dıolar. bahane hazır işsiz olanlarda kendılerıne guvenıolar yılmıoar ama hergun olumsuz duyumlar dahada yıpratıo. ortada çözumden çok felaket tellallığı var. az ile yetınmeyen çoğu bulamazmış ama bizide bilerek bu azlığa itenler elbet bu yaptıklarının cezalarını çekecekler buna yurekten ınanıyorum.
    Konu Volkan tarafından (19-11-2008 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

etkilenmedim diyen varsa yalan söylüyor derim herkes etkilendi diye bilirim ül***i bu hale getirenler utansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mutlaka herkes etkilenmiştir ama hala bir önlem alınmıyor.Bu ne biçim bir hükümettir.Syın tayyip bey diyorki bu kriz bizim ülkemizi daha tam olarak etkilemedi peki piyasadaki bu durağanlık nedir kriz değilmidir durmadan dükkanlar fabrikalar kapnıyor her yerde işi kıyımı yaşanıyor bunları görmemek için kör olmak veya üç maymunu oynamak lazım herkese hayırlı günler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz emekliyiz herşeyden etkileniyoruz her kriz her zam bizi vuruyor Allah sonumuzu iyi etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birçok kişi de olduğu gibi benide derinden etkiledi.çünkü işsiz kaldım, vede durum gün geçtikçe dahada kötüye gidiyor.büyük firmalar tek tek kapısına kilit vuruyor.allah sonumuzu hayır eylesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

felaket tellallığı yapanlar unutmayınki sizde bu vatanın ekmeğini yiyorsunuz!!! Ama merak etmeyin doğru yolu bulmanız fazla zaman almayacak..
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok ciddi anlamda etkilendim inşallah düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketimizin süresi doldugu için konu kapanmıştır.

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri