REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ekonomik krizden etkilendiniz mi??

Katılımcı sayısı
541. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

469 86.69%
  • Hayır

72 13.31%
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
68 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ekonomik krizden etkilendiniz mi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Krizden hiç etkilenmedik

zaten yoksul ve açtık yine açız bu yüzden hiç etkilenmedik Türkiyenin zaten %80 açlık sınırı altındaydı %20 kesim etkilendiyse onlar etkilenmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketi görür görmez merak ettiğim tek konu "etkilenmedim" diyenlerin olup olmadığı idi. Ben oyladığımda 11 kişi etkilenmedim diye oy kullanmış ankete, hayret doğrusu etkilenmeyenlerde varmış...
    SAYGILAR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberlerde soyleniyor birçok fabrika şirketler kapanıyor neden krizden işler bittik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

etkilenmiyen varmı??????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası türkiye etkilenmemek mümkünmü avrupa öksürse biz nezle oluruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sonuna kadar okuyamadım.Daha dayanamadım.
    Etkilenmeyenlerden de biri benim.Nasıl mı etkilenmedim.
    35 yaşında inşaat elektrik ustası olarak lmt sirkette çalışmaktayım.1 yıldır iş yerimizin vitrininde usta ve kalfa alınacaktır diye yazı astık.
    Bu kadar işsizliğin hat safada olduğu söylenen bir zamanda Bu ana kadar muracat eden kişi sayısı üç.
    İkisi şartları beğenmedi.sadece bir kişi devam ediyor.O da olmadı gazeteye ilan verdik. hala ilanımız gazetede günceldir.
    Ben fazla yazmayı beceremem sözün özü
    , şu en pahalı telefonu kullanırız.En marka elbiseleri giyeriz.Marka arabaya bineriz.Ama her işi beğenmeyiz.Masa başı işler tercihimiz.
    Biz çalıştıracak insan bulamazken iddaa bayilerinde boş sandalye yok..

Hiç unutmam birtane yeni aldığımız eleman ben sizin verdiğiniz maaşı zaten iddaadan alıyorum demişti.
    Niye?...çalışmadan yorulmadan tüketmeyi seven bir milletiz.. Doğrumu?
    Bir arkadaşın çin de bir iş günü böyle başlıyor diye bir resmi var. Forumları gezenler görmüştür. Hanki işçi sabah iş başı yaparken esas duruş vaziyetinde iş emrini bekliyor.
    Lüxü, tüketmeyi seven bir toplum olduk çıktık.Teknik eleman sayısı sınırlı.Yetişmiş elemana ihtiyaç var.İş arayan cok fakat kimse işi veya maaşı beğenmiyor...
    haa bu arada ben de bu firmada işçıyım. firmayla hiçbir yakınlığım da yok.
    kim ne kadar alıyor?
    usta maaşı 900+ful sigorta
    kalfa 700+ful sigorta
    çırak asgari ücret+ ful sigorta
    Ve devletin sağladığı butun sosyal haklarda gecerli....Bu şartları bile beğenmıyor bizim arkadaşlarımız.. Niye etkilenmediğimi Bilmem anlatabildim mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

etrafımda ekonomik kriz diye bir olay görmedim. gördüm diyen varsa yalan söylüyordur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kop-61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonuna kadar okuyamadım.Daha dayanamadım.
    Etkilenmeyenlerden de biri benim.Nasıl mı etkilenmedim.
    35 yaşında inşaat elektrik ustası olarak lmt sirkette çalışmaktayım.1 yıldır iş yerimizin vitrininde usta ve kalfa alınacaktır diye yazı astık.
    Bu kadar işsizliğin hat safada olduğu söylenen bir zamanda Bu ana kadar muracat eden kişi sayısı üç.
    İkisi şartları beğenmedi.sadece bir kişi devam ediyor.O da olmadı gazeteye ilan verdik. hala ilanımız gazetede günceldir.
    Ben fazla yazmayı beceremem sözün özü
    , şu en pahalı telefonu kullanırız.En marka elbiseleri giyeriz.Marka arabaya bineriz.Ama her işi beğenmeyiz.Masa başı işler tercihimiz.
    Biz çalıştıracak insan bulamazken iddaa bayilerinde boş sandalye yok..

Hiç unutmam birtane yeni aldığımız eleman ben sizin verdiğiniz maaşı zaten iddaadan alıyorum demişti.
    Niye?...çalışmadan yorulmadan tüketmeyi seven bir milletiz.. Doğrumu?
    Bir arkadaşın çin de bir iş günü böyle başlıyor diye bir resmi var. Forumları gezenler görmüştür. Hanki işçi sabah iş başı yaparken esas duruş vaziyetinde iş emrini bekliyor.
    Lüxü, tüketmeyi seven bir toplum olduk çıktık.Teknik eleman sayısı sınırlı.Yetişmiş elemana ihtiyaç var.İş arayan cok fakat kimse işi veya maaşı beğenmiyor...
    haa bu arada ben de bu firmada işçıyım. firmayla hiçbir yakınlığım da yok.
    kim ne kadar alıyor?
    usta maaşı 900+ful sigorta
    kalfa 700+ful sigorta
    çırak asgari ücret+ ful sigorta
    Ve devletin sağladığı butun sosyal haklarda gecerli....Bu şartları bile beğenmıyor bizim arkadaşlarımız.. Niye etkilenmediğimi Bilmem anlatabildim mi?

mamoste
    Misafir

emekli maaşım geçen yıl 800 usd iken 550 usd ye düştü. çalıştığım işyerine günde enaz 2 pc satardık. buay hiç satamadık.teknikservis e gelen arıza ve sistem gelirleri ile idare etmeye çalışıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben evet dedim...alım gücü ile bağlantılı olarak...zam lar malum.
    selametle...

aynen öyle vede yakın çevremdekilerden hebrim var iyi tanıdığım birisinin çalıştığı firmada 157 kişi işten çıkartılmış

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri