etkilenmedim diyen varsa yalan söylüyor derim herkes etkilendi diye bilirim ül***i bu hale getirenler utansın
Evet
Hayır
etkilenmedim diyen varsa yalan söylüyor derim herkes etkilendi diye bilirim ül***i bu hale getirenler utansın
mutlaka herkes etkilenmiştir ama hala bir önlem alınmıyor.Bu ne biçim bir hükümettir.Syın tayyip bey diyorki bu kriz bizim ülkemizi daha tam olarak etkilemedi peki piyasadaki bu durağanlık nedir kriz değilmidir durmadan dükkanlar fabrikalar kapnıyor her yerde işi kıyımı yaşanıyor bunları görmemek için kör olmak veya üç maymunu oynamak lazım herkese hayırlı günler.
biz emekliyiz herşeyden etkileniyoruz her kriz her zam bizi vuruyor Allah sonumuzu iyi etsin.
Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) maden ocaklarına alınacak 3 bin işçi için 35 bin 942 kişi başvurdu. İlgili Haberler
İşşiz sayısı 207 bin kişi arttı
OECD'den işsizlik oranında artış uyarısı
Diyarbakır'da işsizlere iş kurma olanağı
İşsizlik maaşı almak kolaylaştırılacak
Kriz nedeniyle işten çıkarmalar başlar mı?
TTK Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, başvuru merkezleri kuruma bağlı müessese müdürlüklerinden Karadon, Amasra, Üzülmez, Kozlu ve Armutçuk'a 6 Ekimde başlayan müracaatlar, bugün sona erdi.
Geçerli mazereti bulunanların 20 Ekim'de de kayıtlarını yaptırabileceklerini bildiren yetkililer, şunları kaydettiler: "Kuruma bağlı başvuru merkezleri müessese müdürlüklerinden Amasra'ya 3 bin 640, Karadon'a 10 bin 724, Üzülmez'e 10 bin 220, Kozlu'ya 5 bin 899 ve Armutçuk'a 5 bin 459 olmak üzere 35 bin 942 kişi müracaat etti.
Kaynak CNN Türk
Arkadaşım maden işçiliği tüm dünyada kabul edilmiş açıklamasıyla en agır işciliktir sizin hangi tembel milletten hangi hazırcıdan hangi denizin balıgından bahsettiginizi anlamadım
onu bunu itham edecegine Krizden etkilenmedim Tuzumda kuru dersin olur biter
Saygılar
birçok kişi de olduğu gibi benide derinden etkiledi.çünkü işsiz kaldım, vede durum gün geçtikçe dahada kötüye gidiyor.büyük firmalar tek tek kapısına kilit vuruyor.allah sonumuzu hayır eylesin.
felaket tellallığı yapanlar unutmayınki sizde bu vatanın ekmeğini yiyorsunuz!!! Ama merak etmeyin doğru yolu bulmanız fazla zaman almayacak..
:49:
çok ciddi anlamda etkilendim inşallah düzelir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri