Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Galatasaray yüzüncü yýlýnda...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Galatasaray yüzüncü yýlýnda...

Sari Kýrmýzý Renklerin Her An Gönlümde
    Dalgalanýr Bayraðýmýz hep Ali Sami Yen'de
    Teselli Aramam Baþka Sevgide

Ýstesende Senden Vazgecememki
    Cimbomsuz Bir Günüm Hiç Gecmediki
    Sari Kýrmýzý Bir Aþk Ýþte Benimki

Ayrýlsakta Mutluluk Dilerim Sana
    Genç Aslanlar Þu An Yollarda
    Yalnýz Kalmayacaksýn Cimbomum Asla Sen Bu Stadta
    Ecelimi Yazsanda Kendi Kanýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler fiesta73 abi, süper olmuþ. Eline saðlýk...Saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý reis1905 Nickli Üyeden Alýntý
    Teþekkürler fiesta73 abi, süper olmuþ. Eline saðlýk...Saygýlar...
    Gerçekten galatasaray için bir þeylerler hazýrlamak çok kolay. Çünkü yeteri kadar sermaye var. Düþünüyordum ben þimdi bir galatasray taraftarý deðilde baþka bir takým taraftarý olsaydým nereden hangi belgelenmiþ baþarýlarýn fotoðraflarýný bulup da böyle bir album hazýrlayabilirdim. amannn düþüncesi bile ürpertiyor adamý. iyiki galatasaraylýymýþým. aklýmý seveyim...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fiesta54 Nickli Üyeden Alýntý
    Gerçekten galatasaray için bir þeylerler hazýrlamak çok kolay. Çünkü yeteri kadar sermaye var. Düþünüyordum ben þimdi bir galatasray taraftarý deðilde baþka bir takým taraftarý olsaydým nereden hangi belgelenmiþ baþarýlarýn fotoðraflarýný bulup da böyle bir album hazýrlayabilirdim. amannn düþüncesi bile ürpertiyor adamý. iyiki galatasaraylýymýþým. aklýmý seveyim...
    yok bide feneri tutsaydýn
    alemin kralý dururken neden mutluluðu dýþarýda arayalým ki :bananalama: :bananalama: :bananalama: :Banane36: :Banane36: :Banane36:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fa77 Nickli Üyeden Alýntý
    yok bide feneri tutsaydýn
    alemin kralý dururken neden mutluluðu dýþarýda arayalým ki :bananalama: :bananalama: :bananalama: :Banane36: :Banane36: :Banane36:
    Þimdi söylenecek laf mý bu..:stop2: ya yazýlým yükleyeceðim cihaza bir sözle kafamý allakbullak ettin. helal olsun sana sabah sabah..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þimdi söylenecek laf mý bu..:stop2: ya yazýlým yükleyeceðim cihaza bir sözle kafamý allakbullak ettin. helal olsun sana sabah sabah..
    Aman abi dikkat et flash göçmesin
    þaka yaptým yahu baba oðlu gibi özgür sana hiç böyle þakalar yapmýyor mu ? :gift:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aman abi dikkat et flash göçmesin
    þaka yaptým yahu baba oðlu gibi özgür sana hiç böyle þakalar yapmýyor mu ? :gift:
    Evladým benim sana ne kadar þaka yapma yetkim varsa seninde en az o kadar þaka yapma yetkin vardýr. Bende nalýncý keseri yok.
    Ne yani her þaka yapýþýndan sonra bana þaka yaptým deme gereðini neden hissediyorsun ki!. Sen karýþtýrýyorsun zeka kapasitesi bir disket belleðine eþdeðer olanlardan deðilim allah þükür. hadi kal saðlýcakla ve sigarasýz olaraak burada.. Ben kaçtým biraz önce iþ yerindeki monitörü kuþadasýna servise götürdüm en az 10 gün arkadaþýn verdiði dandik bir monitör ile baþbaþayým.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evladým benim sana ne kadar þaka yapma yetkim varsa seninde en az o kadar þaka yapma yetkin vardýr. Bende nalýncý keseri yok.
    Ne yani her þaka yapýþýndan sonra bana þaka yaptým deme gereðini neden hissediyorsun ki!. Sen karýþtýrýyorsun zeka kapasitesi bir disket belleðine eþdeðer olanlardan deðilim allah þükür. hadi kal saðlýcakla ve sigarasýz olaraak burada.. Ben kaçtým biraz önce iþ yerindeki monitörü kuþadasýna servise götürdüm en az 10 gün arkadaþýn verdiði dandik bir monitör ile baþbaþayým.
    ama ayný oksijeni soluduðumuz için bizede bulaþabilir :spying:
    sigaraya gelince elbet birgün ya o beni ya ben onu
    monitöre gelince uzaylý gibimi gösteriyor:rotate1:
    ellerinden öptüm kal saðlýcakla :victory:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ama ayný oksijeni soluduðumuz için bizede bulaþabilir :spying:
    sigaraya gelince elbet birgün ya o beni ya ben onu
    monitöre gelince uzaylý gibimi gösteriyor:rotate1:
    ellerinden öptüm kal saðlýcakla :victory:
    tamire gideni soruyorsan içinden dumanlar çýktý puroya baþlamýþ galiba, özgürde hemen fiþten çekmiþ içinde bazý parçalar yanmýþ. þu anda kullandýðýmý soruyorsan -30 derecede kalmýþ gibi titriyor bir de çok küçük ben alýþmýþým 47 inç ekrana feleðim þaþýyor.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tamire gideni soruyorsan içinden dumanlar çýktý puroya baþlamýþ galiba, özgürde hemen fiþten çekmiþ içinde bazý parçalar yanmýþ. þu anda kullandýðýmý soruyorsan -30 derecede kalmýþ gibi titriyor bir de çok küçük ben alýþmýþým 47 inç ekrana feleðim þaþýyor.
    hey maþþallah 47 inç 80 ekran falan allah yardýmcýn olsun ne diyeyim abi :victory:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri