REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: dreambox manuel *** girme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox manuel *** girme

arkadaşlar iki gün ewel 500s aldım ilk defa böyle bir cihaz kullanıyorum bana 1 yıllık server verdiler h.bird malum kanallar sky nova tps ok eutelsat ok.şimdi acemiyim söyledim benim merakım şu mesela polsat yok thor yok sirius yok????? bu kanalları normal cihazlar bile açıyor ama dreambox(bendeki)neden açmıyor?manuel olarak *** girbilirmiyim en çok merak ettiğim ve korktuğum için yapmadığım uydudan *** güncelleme olayı bunu yaparsam var olan kanallarım silinirmi (1 yıllık server)..bu konularda beni aydınlarırsanız çok sevinirim..saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar iki gün ewel 500s aldım ilk defa böyle bir cihaz kullanıyorum bana 1 yıllık server verdiler h.bird malum kanallar sky nova tps ok eutelsat ok.şimdi acemiyim söyledim benim merakım şu mesela polsat yok thor yok sirius yok????? bu kanalları normal cihazlar bile açıyor ama dreambox(bendeki)neden açmıyor?manuel olarak *** girbilirmiyim en çok merak ettiğim ve korktuğum için yapmadığım uydudan *** güncelleme olayı bunu yaparsam var olan kanallarım silinirmi (1 yıllık server)..bu konularda beni aydınlarırsanız çok sevinirim..saygılar...
    Manuel olarak kod girilmiyor kod dosyasını ftp ye atıp uydudan guncellerseniz sorun kalmaz ayrıca uydudan kod indirme ile server silinmez.server bilgileri var/etc klasorunde cc cam dosyasıdır.Bu dosyayı mutlaka saklayınız bu dosya silinirse yayınlar kesilir.Cc cam dosyası genelde yeni image atılınca ve cc cam versiyonu yükseltince kaybolur..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili Serkan Yılmaz alakan için çok teşekkür ederim bu dosya saklama işini nasıl yapacağım.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili Serkan Yılmaz alakan için çok teşekkür ederim bu dosya saklama işini nasıl yapacağım.?
    Flash fxp programı ile cihazın içine girip var/ etc dosyasını bilgisayarınıza kopyalamanız yeterlidir..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim üstadım sağ olasın bilgi paylaştıkça güzeldir..saygılar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri