Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bedava Rapid Üyeliği!!! Free RS Account

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bedava Rapid Üyeliği!!! Free RS Account

Öncelikle 3 aylık ücretsiz premium hesap kazanmak için 12 kişi sizi referans göstermesi gerekiyor. 1 aylık ücretsiz premium için 5 kişi gerekiyor. Aşağıdaki link benim referans linkim,öncelikle bu linki tıklayarak kayıt sayfasına girin.
    Bu tıklayın her ikiside benim linkler destek olursanız sevinirim):
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Linke tıklayınca karşına email adresini gireceğin ve bi şifre belirleyip gireceğin yer çıkıyo. Altta da "I agree to the Terms of Service" yazısı var ona da tik atacaksın ve orda hediye kısmı var 3 aylık ve 1aylık diye. istediğiini seçebilirsin.
    Sonra registera bas !
    Sonra username (kullanıcı adı) gir. Artık bu siteye o kullanıcı adınla gireceksin. Öteki boşluklara sallama bişey yazsan da olur. sadece boş bırakma yeter sonra yine register butonuna tıklıyoruz. işlem tamam.
    daha sonra da sana bi link verilecek sana verilen bu linkle 5 yada 12 kişi üye olunca 1 veya 3 aylık ücretsiz rapid üyeliği kazanıyosun !
    UYARI !
    Posta koduna: "33332"
    City yani şehir kısmına da: "Florida" yazın.
    Arkadaşlar kullanıcı adınızı ve şifrenizi unutmayın mailinize aktifleştirme maili gelir. Mutlaka aktifleştirmeyi yapın unutmayın ! Ülke kısmından United States'i silmeyinnn ! Eğer hatırlarsanız hotmaili ilk 250 mb yaptığımızda da aynı muhabbet vardıı ! Üyelik işlemini tamamlayınca size
    gibi bi referans linki veriliyor. Bu link ile 5 veya 12 kişi siteye kayıt olursa ücretsiz (1 yada 3 aylık hangisini seçtiyseniz) Rapidshare üyeliğiniz cepte arkadaşlar. Ben 3 aylığı seçtim. Bu paylaşımdan sonra umarım 12 kişiyi tamamlayabilirim.
    Herkese kolay gelsin ! Maksat Paylaşmak

Alıntıdır değerlendirin...
    Konu gacvokem tarafından (17-11-2008 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yüklediklerimden kazandığım 8000 puana karşılık 1 ay bedava premium üyelik kazanmıştım.
    fakat daha sonra üyeliğim de, yüklediğim sayfanın linki de kayboldu.
    kendi sayfama artık ulaşamıyorum.
    böyle bir üye ve böyle bir mail adresi kayıtlarımızda yok diyor.

fakat işin hoş tarafı, aynı anda 4 GB'lık linki indirebilmekti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi forum boş geçmesin konu faydalanın bende faydalanayım linklerimi tıklayıp üye olun .yardımınızı bekliyorum yokmu 12 kişi yardımcı olacaklara tek tek teşekkür edecem (isimlerini )belirtsinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekküller üye olarım.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hadi forum boş geçmesin konu faydalanın bende faydalanayım linklerimi tıklayıp üye olun .yardımınızı bekliyorum yokmu 12 kişi yardımcı olacaklara tek tek teşekkür edecem (isimlerini )belirtsinler
    hadi hayirli olsun üye oldum senin linkten......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gacoven kardes Your Referral Link: bizim linkkimizmi yardımcı olursan sevinirim......Birde 5 kişiyi vaya 12 gectikten sonrai işlemide anlatırsan iyi olur......
    Konu ultra-mehmet tarafından (18-11-2008 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kardeşteşekkür ediyorum Your Referral Link o senın linkin ona uye yaptırırsan en az 5 kişiyi rapid kazanırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende uye oldum bu arada...

You were referred by Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler basri kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dolmadımı 12 kişi dolduysa başkasına faydamız dokunsun dolmadıysa senden üye olayım

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri