REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: kumanda sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kumanda sorunu

arkadaşlar 500s cihazın kumandası şaşırdı!! sesi kontrol edemiyorum üzerindeki tuşlar sanki karışmış gibi farlı şeyler yapıyor menü basıyorum başka birşey yapıyor bütün tuşlar farklı komutlar veriyor ne yapıcağımı şaşırdım üstadlardan yardım bekliyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazına vırus te bulaşmış olabilir yada menu kuruluma gir ordan uzman kuruluma gir orda kumanda ayarı var ona gir orda default enıgma seçeneği olacak ona bir bak bakalım o mu seçili yada başka bişimi.

eğer paylaşım kullanmıyorsan cihazını resetle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baktım üstadım default enıgma seçili yaw alalı daha iki gün oldu 1 yıllık serverim var nası resetliym ben şimdi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım benım bildiğim kadarı belki yanlış bilgi veriyor olabilirim ama cihazına temız bir image yuklenmesı lazım. aldığın yere götur hallederler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yandık desene arkadaşım şimdi çınarcıktan al makineyi karaköye götür hay allah olacak şey değil birde drambox aldık !!!.alakan için teşekkürler üstadım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım hemen hareket etme ben bu şekilde biliyorum ama arkadaşlrda mesaj yazar biraz bekle. birde hangi cihazı alırsan al arkadaşım bu iş böle eğer kendın ayarlamayı bilmiyorsan mutlaka bu tıp sorunlarla karşı karşıya kalırsın bu hemen olmaz ama mutlaka olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldı arkadaşım tekrar teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sırası ile: mavi tuş, Extras/Kurulum, OK, ve orada en alt sırada Use 70xx Uzaktan kumanda ayarları diye bir sıra var. çentikli ise çentiği kaldırın..bu şekilde sorun çözüldü benim gibi problem yaşayanlar olursa bilginiz olsun arkadaşlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri