Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İnternet Kullanıcıları Bu Pazartesiye Dikkat...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn İnternet Kullanıcıları Bu Pazartesiye Dikkat...

Güvenlik uzmanlarından ciddi uyarı: Gelecek Pazartesi günü virüs saldırıları doruğa ulaşacak. Güvenlik uzmanları, yediden yetmişe tüm bilgisayar kullanıcılarını gelecek Pazartesi için uyardı: Virüs salgını tarihinin doruk noktasına 24 Kasım günü ulaşacak !
    Dünya çapında 500.000 bilgisayardan alınan virüs ve trojan bilgilerinin sonuçlarını dikkate alan PC Tools'un güvenlik uzmanları, 24 Kasım tarihinde trojan ve virüs salgınının gelmiş geçmiş en büyük rakamlara ulaşacağını bildirdiler. Uzmanlar internetten alışveriş istatistiklerinin hızla arttığının görüldüğünü ve tahminlerin bunun üzerine yapıldığını belirttiler.
    Hackerlar özellikle kredi kartı ve kişisel bilgilerin çalınması amacıyla siteyi ve site üzerinden bilgisayarı yoğun bir trojan saldırısına maruz tutuyorlar. Bu saldırı sonucunda meşgul olan sunuculardan faydalanarak istediklerini alıp gidebiliyorlar.
    Amerika'da geçtiğimiz yıl bugünlerde müthiş bir trojan salgını yaşanmış ve bir çok kullanıcının kredi kartından kişisel bilgilerine özel dosyalarına kadar bir çok belge hackerların eline geçmişti. Uzmanlar bu yıl internet üzerinden alışveriş yapacak olan kullanıcıları uyarırken bu rakamın geçtiğimiz yılın %15 üzerine çıkacağı düşüncesindeler...

kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi ve paylaşım için teşekkürler arkadaşım. sağol..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgi ve paylaşım için teşekkürler arkadaşım. sağol..
    Rica ederim usta yalnız o gün pc kapatacağım..
    ne olur ne olmaz...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rica ederim usta yalnız o gün pc kapatacağım..
    ne olur ne olmaz...:49:
    Evet bende öyle düşünüyorum kardeşim. usandım pc ye format atmaktan. birde bütün programlar karışıyor. usanıyorum. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bişe olmaz korkmayın fulltime acık.acronıs ture ımage sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi ve paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bana bilgisayar ve internet hastalığı bulaştı valla artık hergün ilk işimi bilgisayar başında alıyorum saatlerce internette dolşıp duruyorum eee ne yapalım ben herşeye rağmen yine açacam virüste bulaşırsa format atarım olur biter zaten 3 günde 2 defa format attığım oluyor valla yinede uyarın için teşekkürler arkadaşım.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

virüs mirüs vız gelir bize hiç korkmadan kulanacagım
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler paylaşım için.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

temkinli olmak gerekir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri