REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Sunny Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sunny Yardım

Merhaba benim evde sunny at 7011 cihazım var. İçerisinde kaon versiyon yüklü bu güne kadar hiç sorun yaşamadım. Yeni uydu platformu turksat 3A ya geçtiğimizde 4 çıkışlı lnd den salonda bulunan yumatu cihazda ntv spor kanalı veya fenomen radyosu sorunsuz çekerken diğer odada bulunan sunny cihazda bu kanallar donma yapıyor ve görüntü dahi göstermiyor. Bunun nedeni ne olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım hazır kanal listesi yukle birde çanak ayarının tam hassas olduğunu kontrol et.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny cıhazı kendini gösterdi kalitesiz bir cihaz bazı modellerde bu sorun var bendede var...canagın hassasiyet ayarıyla alakası yok herkezin canagımı ayarsız...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç uğraşma cihazdan yapıyor şimdilik çaresi yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef bazı kaon tabanlı cihazlar ntv frekansında bu sorunu yapıyor.
    hata sizin çanağınızda vs değil.banada birkaçtane denk geldi ve ne yaptıysam
    olmadı orj yz.den tutunda bütün yazılımları denedim ama 11054.30000 H.olan
    ntv paketindeki kırılmaları önleyemedim...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu sorun genellde tün sunnylerde war şimdilik bir çaresi yok sunny fabrikası da bu konu üzerinde araştırma yapmakadır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri