REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: next softcam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next softcam

selam arkadaşlar.bu forumda verilen 18 11 2008 softcamları bu gün aktifmi ben yüklüyorum açmıyor.daha önceki verilenlerle açıyordu. acaba eksik bir şeymi yapıyorum.selamlar saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next serisindenmi bahsediyorsun?
    cevabın evet ise, dün akşam polsatlar açıktı...("espn clasic açıktı")
    softcam ın yanında birde kdb uzantısı var...onuda yüklüyorsun değilmi?
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next serisindenmi bahsediyorsun?
    cevabın evet ise, dün akşam polsatlar açıktı...("espn clasic açıktı")
    softcam ın yanında birde kdb uzantısı var...onuda yüklüyorsun değilmi?
    selametle.
    selam.polsatlr o*** fakat bahsedilen inx ve diğerleri güncellendi diyorya o yüzden sormuştum tamam saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı agopyusuf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam.polsatlr o*** fakat bahsedilen inx ve diğerleri güncellendi diyorya o yüzden sormuştum tamam saygılar.
    Arkadaşım next soft cam bölümünde ınx güncellendi diye bir şey yok.Kanallar aktif olduğunda ekleniyor.Siz ınx güncellendi diye nerede gördünüz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next softcam

:49:
    Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım next soft cam bölümünde ınx güncellendi diye bir şey yok.Kanallar aktif olduğunda ekleniyor.Siz ınx güncellendi diye nerede gördünüz.
    softcam bölümünde güncellendi diye siz yazmışsınız ayın 16sında bende anlamadım iyi akşamlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım k£y'ler aktif olduğunda güncelleniyor güncelliğini yitirdiğinde kaldırılıyor yazan arkadaş ayın 19'nda yazmış siz ayın 16'sından bahsediyorsunuz.Ayın 16'sında k£y'ler bir ara aktifdi o zaman güncellenmişti.Zaten bu şifrelerin ömrü az oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım k£y'ler aktif olduğunda güncelleniyor güncelliğini yitirdiğinde kaldırılıyor yazan arkadaş ayın 19'nda yazmış siz ayın 16'sından bahsediyorsunuz.Ayın 16'sında k£y'ler bir ara aktifdi o zaman güncellenmişti.Zaten bu şifrelerin ömrü az oluyor.
    Tamam arkadaş siz nerde yazıldığını sormuştunuz bende size nerde yazıldığını söyledim okuduğumda anlam verememiştim.Siz softcamın geçerliliğinin kısa olmasından bahsettiniz devamlı yenileniyor dediniz bilgilendirdiniz o anki yanlış anlama yada anlamama kalmadı teşekkürler iyi akşamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kucer dövseydin adamı be yigenim daha usturuplu konuşmayı ögren sen yenimisin bu sitede??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vollkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kucer dövseydin adamı be yigenim daha usturuplu konuşmayı ögren sen yenimisin bu sitede??
    asıl sizin uslubunuz hiç hoş değil kucer arkadaşı aydınlatma adına cevap
    yazmış lakin siz yigenim falan ayaklarına girmişsiniz kucer 46 yaşında
    bilmem anlatabildimmi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri