REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 500s yardım...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 500s yardım...

arkadaşlar daha öncedende söylediğim gibi cihazın acemisiym bir konuda yardımlarınızı rica ediyorum.500s cccam 2.09 yüklü geldi cihazı çalıştırdıktan sonra h.bird pk fakat sirius ve thor yoktu bende sizlerin yardımlarıyla menüden ***leri yükledim.daha sonra şunu fark ettim s.wievlerin ikisi hariç hiç birini çözmüyor kanalların açıp açmaması önemli değil sadece ***leri yüklediğim içinmi sorun oldu veya nası düzeltebilirim bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum..saygılarımla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar daha öncedende söylediğim gibi cihazın acemisiym bir konuda yardımlarınızı rica ediyorum.500s cccam 2.09 yüklü geldi cihazı çalıştırdıktan sonra h.bird pk fakat sirius ve thor yoktu bende sizlerin yardımlarıyla menüden ***leri yükledim.daha sonra şunu fark ettim s.wievlerin ikisi hariç hiç birini çözmüyor kanalların açıp açmaması önemli değil sadece ***leri yüklediğim içinmi sorun oldu veya nası düzeltebilirim bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum..saygılarımla..
    arkadaşım konuyu tam ve düzgün yazsaydın çabuk cevap alırdın
    *** yüklemeylen hiç bir şey bozulmaz bu bir
    s.wievleri nasıl açtın servırın filanmı var bu konuları ve sorununu tam yaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewt arkadaşım 1 yıllık serverim var fakat sirius ve thor açmıyordu menüden ***leri yükledikten sonra oldu ne olduysa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hilmi hocam sen kod yukledigin için servere etki yapıyor sen kod dosyasını sil düzelir.(s ex view kanalları gelir)Dreambox konusunda elimden geldikçe online olursam her türlü soruyu yanıtlarım bilgi var bu cihaz hakkında
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustam nası silecğim inan cahaza yanlış birşey yapmaktan korkuyorum geçen kumanda sapıttı adamlar hemen buraya getir diyorlar yaw çınarcıktan al karaköya götür .!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan ustam nası silecğim inan cahaza yanlış birşey yapmaktan korkuyorum geçen kumanda sapıttı adamlar hemen buraya getir diyorlar yaw çınarcıktan al karaköya götür .!!
    Sen k ey dosyası yuklemedinmi cihaza?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox a ilk yapılacak işin yedek almak olsun
    böylece ayarların bozulmamış olur:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet serkan usta *** dosyasını yükledim menüden nasıl silebilirm???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wetin üstadım bilsem almazmıyım daha cihazı yeni yeni tanıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wetin üstadım bilsem almazmıyım daha cihazı yeni yeni tanıyorum...
    Menuden silemezsin var dosyasına tıkla içinde k eys klasörü olacak onu sil siledikten sonra kumandada mavi tusa basıp cc camı start yap tekrar düzelir

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri