Catapult® Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Canımdan Çok Sevdiğim Sevgilim, Arkadaşlarım Ve Akrabalarım..! Bir Gün Olurda, Trojan Veya Başka Bir Nedenden Ötürü Vefat Edersem, Gerçekleştirilmesini Alamer Sitesi uladığım Hususlar Şunlardır :
1- Domaındlx'ten Almış Olduğum 100 Mb'lık Web Alanımı Sevgilime Bırakıyorum.
3- Msn Listemdeki Kız Arkadaşlarımı Babama Bırakıyorum.
4- Bilgisayarımdaki Hack Dokumanları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.'ye Bırakıyorum.
5- Ses Kartım Ve Harddısk’imi, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.'a Bırakıyorum.
6- Download Etmek İçin Günlerce Uğraştığım Video, Mp3 Ve Java Scrıptlerimi Serkan Yılmaz 'a Bırakıyorum.
7- Bozuk Mouse’umu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.'ya Bırakıyorım
8- Monitörümü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.'a Bırakıyorum
9- Cd'lerimi Kimseye Bırakmıyorum, Onları Da Benimle Gömün!
10- Geçen Ay Gelen 60 Ytl'lik Telefon Faturamı, Ölene Kadar Ödeyememissem Geciktirmeden Ödeyin; Gözüm Açık Gitmeyim!..
11- Öldükten Birkaç Gün Sonra Eğer Sğz Kullanmayacaksanız; Züperonlıne, Hortnet, Makbanknet, Yamukbanknet, Çısbanknet, Vızvıznet Zartzurtnet Sınırsız İnternet Aboneliklerimi İptal Edin Ki, Gereksiz Yere Kredi Kartımdan Para Tahsil Edip Durmasınlar.
12- Emri Vaki Olduktan Sonra Bütün Gücünüzle Gayret Ederek, EnYasak Kelime zirve100'deki Hitimi Arttırın Ve Beni Zirveye Taşıtın. Arttırmazsanız Öbür Dünyada İki Elim Yakanızdadır.
13- Beni Defnetmenizden Sonra Diğer Tarafta İmkan Bulur Bulmaz Derhal Onlıne Olacağım Ve Sizlerle Bağlantı Kurmaya Çalısacağım. Bu Yüzden Gecelerı Msn'de Onlıne Olun.
14- Az Önceki Şık Gerçekleşirse, Beni Arkadaş Listenize Ekleyın, Nankörlük Etmeyin, Yoksa Hacklerim.
Yer imleri