REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ufo ısıtıcı kullananlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ufo ısıtıcı kullananlar

arkadaşlar;10 metrekare bir odam var.kızım ders çalışmak için kullanıyor.kalorifer olmadığı için soğuk olduğundan u** tipi bi şeyle ısıtmayı düşünüyorum,ama u** bayağı pahalı.ayaklı olması şartıyla başka bi marka kullanıp tavsiye eden varmı.(kw önemlimidir):49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım burda marka olarak sana önerebilecceğim ufo nun clasıc ve lıne serısı başka marka olrak ta ardonat die bir marka var. bu işi daha önceden yaptığım için diğerlerınde ilk bakışta aynı gelebilir ama içindeki rezınstan rezınstansın dışındakı cam ve camları tutan tutacaklar çok narın oluyor. ufo nunda star serısı pek iyi sayılmaz . ardanotta ufo kadar kaliteli.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ufo elektkriki emiyor malesef tavsiye etmem ben gecen sene 1 ay kullandım 180 ytl tedasa ödeme yaptım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ufo elektkriki emiyor malesef tavsiye etmem ben gecen sene 1 ay kullandım 180 ytl tedasa ödeme yaptım
    doğru ama diğer ısıtıcılardan daha fazla ısı verıo. bende akşamları 2 saat ve sabaha kadar en duşuk kadamede aylık 60 ytl verıodum. gunduzlerıde evde kullansam 200 ytl den fazla gelir. devamlı kullananlar için pek cazip değildir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kumtel almada ne alırsan al.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim arkadaşlarım.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demirdokum duvar tipi klima tipi isticı tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık devir elektrikle ısınma devri
    çıkan sobaların %80i elektrikli
    kalorifer yoksa yapacak başka birşey yok
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanmaya elektriğin yok hala daha elektrikli ısıtıcılar üretiliyor. tedaş sıkı kontroller yapmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben geçen sene vestelin ısıtıcısını aldım gayet memnunum
    ufo markaya göre daha tasarruflu gibi geldi bana

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri