REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Lpg Taktırıcak Arkadaşlara !!!! çok önemliii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lpg Taktırıcak Arkadaşlara !!!! çok önemliii

sevgili arkadaşlar geçen sene ilk lpg taktırdığımda benzin ile lpg arasındaki fark %34 tü ve ben %30 a yakın kar ediyordum aracımı kullandığımda .. Ancak şu an 95 oktan benzin 2,92 lpg: 1,75 bulunduğum şehir fiyatı aracım 33 litre lpg aıp aşağı yukarı 250 km yol yapıyor = km de 2,31 ytl yakıyor
    benzinde 45 litre alıyor 131,40 a doluyor 580 km yapıyor km de = 2,26 yani şu an benzin yaptığım hesaplara göre lpg den daha ucuz .. birde 1500 ytl ortalama taktırma + 250 ytl işletme gideri var .. Not : lpg taktırmayı düşünen arkadaşlar hesabınızı iyi yapın çok zararlı çıkarsınız .. forumdaki arkadaşlara uyarımdır ...
    Not: yaptığım hesaplar şehir içi ortalama giderlerimdir ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi hesap.benim doblo 1.910jtd 105bg 1 litre mazot ile yaklaşık 20 km yol yapıyor.1 km de ortalama 150- kuruş yakıyor.sadece vergisinden yıldım.yıllık 845 ytl.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilmem Mozotlu Aracım Olmadı .. Ama Devamlı Kullandığım Araba Bu Km Göre Devamlı Gaz Alırım .. Küçük Karı Bile Kalmadı Arabaya Verdiği Zarar Ise Anlatılacak Gibi Değil ,, Avrupada Lpg Için Teşvik Var Bizim ülkede Araçlar Hangisini çok Kullanırsa Ona Zam Anında Geliyor . Mozotla Benzinin Fiyatı Yapıştı Senin Bunu Da Görmen Lazım .. 1 Litre Benzinle Yapacağın Yolu 1.3 Litre Gazla Yaparsın Oda En Az .. Bu Yazıyı Yazmamın Amacı Arkadaşları Uyarmak Ben Taktırdım Bin Pişmanım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli arkadaşlar benim arabam reno 12 85model eski ama memnunum çünkü şehiriçi lpg de 200-220 yakıyo benzinde ise 265-290 yakıyo ben hergün okula gidip geldiğim için şuan mecburen lpg kullanıyom birde ruhsata işli taktıracak arkadaşlar iyi hesap etsinler herkese saygılar sunarım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde 2000 megane 1,6 16V var. üzerinde ZAVOLI sıralı lpg var. hem çok az yakıo hem de aracımızı çekişten düşürmüo. kmde yaklaşık 11 YKR falan yakıo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende 2000 cc opel vectra var ve üzerinde Atiker sıralı kit mevcut.Şehir içinde 200 civarında yakıyor.Benzinli halinde ise en aşağı 350 yakıyor.Gelde lpg kullanma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili arkadaşlar geçen sene ilk lpg taktırdığımda benzin ile lpg arasındaki fark %34 tü ve ben %30 a yakın kar ediyordum aracımı kullandığımda .. Ancak şu an 95 oktan benzin 2,92 lpg: 1,75 bulunduğum şehir fiyatı aracım 33 litre lpg aıp aşağı yukarı 250 km yol yapıyor = km de 2,31 ytl yakıyor
    benzinde 45 litre alıyor 131,40 a doluyor 580 km yapıyor km de = 2,26 yani şu an benzin yaptığım hesaplara göre lpg den daha ucuz .. birde 1500 ytl ortalama taktırma + 250 ytl işletme gideri var .. Not : lpg taktırmayı düşünen arkadaşlar hesabınızı iyi yapın çok zararlı çıkarsınız .. forumdaki arkadaşlara uyarımdır ...
    Not: yaptığım hesaplar şehir içi ortalama giderlerimdir ....

Nsıl bir hesap yaptın anlamadım lpg litre fiyatı suan 1.70
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öylede böylede olan aracı olana oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri