ustam 9050 mrcı sorun kumanda yavaşlama yazılımı verdiginiz linkte göremedim kaldırıldımı acaba bi yardımcı olabilirmisiniz
Teşekkur: 0
ustam 9050 mrcı sorun kumanda yavaşlama yazılımı verdiginiz linkte göremedim kaldırıldımı acaba bi yardımcı olabilirmisiniz
tşk ederim usta yazılımı attım fakat aynı problem devam ediyo yapacak başka bi şey varmı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
selam arkadaslar nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum bende ora at 5010 dcı uydu cihazı var buna nasıl versiyon atarım yardımcı olabilirmisiniz lütfen... resimli yada video olarakta yardımcı olursanız cok sevinirim çünkü bu işleri hiç bilmiyorum..
bu cihazlarda olacağı en hızlısı bu goldmasterın 40100 seriside senın dedğin gibi çalışır yapacak bişi yok ağır ağır kullnacan taki yenı yazılımlar düzeltilesiye kadar.
arkadaşım cihazının hw nosu 12.01.A5 olması lazım sunny bölümünde gerekli yazılımlar ve talimatlar mevcut sistem ayarlarından yinede hw noyu kontrol et sonra sunny yazılımı yükle cihazına.selam arkadaslar nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum bende ora at 5010 dcı uydu cihazı var buna nasıl versiyon atarım yardımcı olabilirmisiniz lütfen... resimli yada video olarakta yardımcı olursanız cok sevinirim çünkü bu işleri hiç bilmiyorum..
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
yardımlarınız ve ilginiz için tşk ederim beklicez artık napalım
arkadaşım cihazının hw nosu 12.01.A5 olması lazım sunny bölümünde gerekli yazılımlar ve talimatlar mevcut sistem ayarlarından yinede hw noyu kontrol et sonra sunny yazılımı yükle cihazına
ya kusura bakmada ben bulamadım nerde oldugunu mümkünse linki verirmisin lütfen daha hiç bişi bilmiyorum bu konuda çünkü![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri