Arkadaşlar 12.01.a5 H/W 'li cihazıma 1. mesajdaki uygun yazılımı yükledim fakat hem türksat'ta hem hotbird' de sinyal seviyeleri sıfıra düştü hiçbişey izleyemiyorum. Acaba atladığım veya yapmadığım bişeymi var?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkur: 0
Arkadaşlar 12.01.a5 H/W 'li cihazıma 1. mesajdaki uygun yazılımı yükledim fakat hem türksat'ta hem hotbird' de sinyal seviyeleri sıfıra düştü hiçbişey izleyemiyorum. Acaba atladığım veya yapmadığım bişeymi var?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar sorun kalmadı teşekkürler
selam arkadaşlar bendeki 1030 sky 6.19 loader versiyonlu cihazıma en son 2005 yılında yazılım atmıştım o yazılımla şu an türksattaki biss leri açıyor bu eski emu ile digi tv yi açabilirmiyim ona göre thor uydusuna ayar çekicem cevaplarınızı bekliyorum
lehim kullanmadan nasıl yapılacağını açıklarmısın lütfen yaada nerde bullabiliriz burayı incele demişşsin ama orda yok
arkadaşlar sunny 7010dz yazılımı yüklü ora cihzaı var stream menülü yazılım yüklediğim zaman halt hatası veriyor çözümü nedir
Sunny, 16.00.A1 hw nosuna sahip cihazlarda stream yazılım yüklenmesi sonucu halt hatası ile karşılaşılıyor..
Bu sorunun çözümü bulunmamakta arkadaşım zaten şu an icin stream yazılımın tek artısı digi tv ler , kaonteam yazılımını yüklerseniz halt hatası sorunu ortadan kalkar ve digi tv lerede bakabilirsiniz..
arkadaşlar sunyy yazılım atacagım
ama nasıl atıldıgını bilmiyom yardımcı ola bilirmisiniz ltf
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
sağ olasın teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri