REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 17/26 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223242526 SonSon
255 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Sunny 1030 DCI/7010 D-DCI/7011 D-DCI/7012 D-DCI/8020 D-DCI Sorunlar ve Cözümleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı stytx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamınaleyküm arkadaşlar bende sunny 7010dcı cihaz var normal AV kanalından izlerken aralıklı olarak sanki AV kanalından çıkıp tekrar giriyo gibi oluyo saniyesinde normale dönüyor tv.tv'ye başka sunny 7011 cihaz taktım acaba AV simi kesiyo diye normal çalışıyo.sorun sizce ne olabilir yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkür ederim...
    scart giriş yuvasında sorun olabilir scart'ı oynattığınızda düzelme yada sorun oluyormu bide tos çıkışlardan deneyin aynı sorun ordada yapıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    scart giriş yuvasında sorun olabilir scart'ı oynattığınızda düzelme yada sorun oluyormu bide tos çıkışlardan deneyin aynı sorun ordada yapıyormu
    kardeşim oynatıyorum scart girişini sorun yok tos çıkşı dediğin yer neresi acaba lale jak girişlerimi eğer orası ise denedim aynı oluyo ilgin için teşekürlr ayrıca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı stytx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim oynatıyorum scart girişini sorun yok tos çıkşı dediğin yer neresi acaba lale jak girişlerimi eğer orası ise denedim aynı oluyo ilgin için teşekürlr ayrıca
    rcv'ın arkasında sarı-kırmızı-beyaz,renkli girişler vardır ordan deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rcv'ın arkasında sarı-kırmızı-beyaz,renkli girişler vardır ordan deneyin
    tamam kardeşim oldu şimdi önce denemiştim aslında söylediğin yeri yeni fiş aldım şimdi arkadaştan sorun çözüldü sanırım benim kblom arızalıymış galiba:45::45:
    ilgine teşekkürler tekrar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

removed
    Konu sadsat tarafından (07-07-2010 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sunny 7011 dciz 12.01.a5

SUNNY 7011DCIZ 12.01.A5 için Digi Tv Yazılımı için yardım edin ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 7011 cıhazım var.cıhaza elektrik verdiğimde acılmamakda ve sürekli arka kısmındaki anahtarı acıp kapatarak bir müddet sonra cıhaz normal haline dönüyor yayınlarıda seyredebiliyorum.fişini cektiğim vede elektrik kesildiğinde aynı sorun tekrarlamaktadır.
    sorunu nasıl çözebilirim.
    her şey için şimdiden çok teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim önce anahtarı değiştir öle dene.baktın olmadı besleme kartını değiştir sorunun çözüleceğine inanıyorum.sonuca ulaşırsanda bizi bilgilendir.kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı viva3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny 7011 cıhazım var.cıhaza elektrik verdiğimde acılmamakda ve sürekli arka kısmındaki anahtarı acıp kapatarak bir müddet sonra cıhaz normal haline dönüyor yayınlarıda seyredebiliyorum.fişini cektiğim vede elektrik kesildiğinde aynı sorun tekrarlamaktadır.
    sorunu nasıl çözebilirim.
    her şey için şimdiden çok teşekkür ederim.
    besleme çıkışındaki kondansatörlerden kaynaklanıyor kondansatörleri değiştirin sorun kalmayacaktır

Sayfa 17/26 İlkİlk ... 7891011121314151617181920212223242526 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri