Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/26 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
255 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Sunny 1030 DCI/7010 D-DCI/7011 D-DCI/7012 D-DCI/8020 D-DCI Sorunlar ve Cözümleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tayfur166 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny 7010 dci 12 01 a5

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazına uygun olanı 12.01.A5 yükleyeceksin ve güncel K€Y yükleyeceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sitede yeniyim makianımın markası 1030 dcı sky sunny hangi yazılımı, hangi programla atmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bozobozo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sitede yeniyim makianımın markası 1030 dcı sky sunny hangi yazılımı, hangi programla atmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
    h/w sine uygun olan yazılımı atabilirsin
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 7010 dcız

:49: sevgili üstadlar next 2005 dcı cihazım var
    sanny 7010 dcız (at-12.01.a5) yazılımı yüklü
    elle *** girmeye çalıştım Exit dediğimde sistem sürekli
    Başa dönüyor ne yapmam gerekiyor.
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
    sevgi ve saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardım

arkadaslar goldmaster 7400 cım model uydu cıhazı var 12 03 a5 ten 12 01 a5 yanı stream menu yapacagım fakat yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevınırım hangı stream menuyu yuklemelıyım tsk ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar goldmaster 7400 cım model uydu cıhazı var 12 03 a5 ten 12 01 a5 yanı stream menu yapacagım fakat yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevınırım hangı stream menuyu yuklemelıyım tsk ler

aşağıdaki linkten indirebilirsin yazlımlar güncel k€y lerle Thor uydusundaki Digi tv leri açmak tadır

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sunny 1030 dcı sky için hazır kanal listesi mevcut mu bilgisayardan atabileceğim benim makinada atv ve tv5 gibi kanallar yok bunlarıda bir tülü yükleyemedim hazır kanal listesi varsa sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Acil yardım

Arkadaşlar 12.01.a5 H/W 'li cihazıma 1. mesajdaki uygun yazılımı yükledim fakat hem türksat'ta hem hotbird' de sinyal seviyeleri sıfıra düştü hiçbişey izleyemiyorum. Acaba atladığım veya yapmadığım bişeymi var?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sorun kalmadı teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar bendeki 1030 sky 6.19 loader versiyonlu cihazıma en son 2005 yılında yazılım atmıştım o yazılımla şu an türksattaki biss leri açıyor bu eski emu ile digi tv yi açabilirmiyim ona göre thor uydusuna ayar çekicem cevaplarınızı bekliyorum

Sayfa 7/26 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri