REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/26 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
255 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Sunny 1030 DCI/7010 D-DCI/7011 D-DCI/7012 D-DCI/8020 D-DCI Sorunlar ve Cözümleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükleme dosyasıda bulamadım epeydir yazılım çıkmadığı için unutmuşuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı masterw_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yükleme dosyasıda bulamadım epeydir yazılım çıkmadığı için unutmuşuz

tarama yaparak bu cihazda kanala buldurman çok zor verdiğim linkte kanal listesi ve editörü var

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ora at 5010 dcı receviry ımda sunny at 7010 dcız 15mayıs 2003 tarihli yazılım mevcut.
    diger verileri s/w V02.00.06
    h/w V12.C1.A5
    loader V6.1.9
    C.A : 2.2.2
    cihaza en güncel son yazılımı nasıl bulup yükleyecegime yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jokerben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ora at 5010 dcı receviry ımda sunny at 7010 dcız 15mayıs 2003 tarihli yazılım mevcut.
    diger verileri s/w V02.00.06
    h/w V12.C1.A5
    loader V6.1.9
    C.A : 2.2.2
    cihaza en güncel son yazılımı nasıl bulup yükleyecegime yardımcı olursanız sevinirim.
    Öncelikle cihazınıza Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükleyin..

Daha sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirip , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. usr ile yükleme yapabilirsiniz.

Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle cihazınıza Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükleyin..

Daha sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirip , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. usr ile yükleme yapabilirsiniz.

Kolay gelsin
    yükleme aşamaları konusundada bilgi verirsen sevinirim mesela kurukafayı nasıl yüklücez ... tşk ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jokerben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yükleme aşamaları konusundada bilgi verirsen sevinirim mesela kurukafayı nasıl yüklücez ... tşk ler

Resimli Anlatımı burada..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yüklemeyi yaptım kapatıp açtım recevery ekranında menu yazıyor tv de görüntü yok ne yapmam gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Resimli Anlatımı burada..

Yüklemeyi yaptım kapatıp açtım recevery ekranında menu yazıyor tv de görüntü yok ne yapmam gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yüklemeyi yaptım kapatıp açtım recevery ekranında menu yazıyor tv de görüntü yok ne yapmam gerekiyor.
    Kanal arama yapmadan nasıl görüntü almayı düşünüyorsunuz?

Sayfa 15/26 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri