tşkkkkkkkk![]()
tşkkkkkkkk![]()
arkadaslar cok tskler bilgi paylasimi icin iyiki varsiniz saygilar![]()
göstermiş olduğunuz ilgiye teşkkürler.
sağolun arkadaşlar..
kullanım şartlar(*altta) Türkcell in dandik aldatmacalarından biri daha
(Verilen hediye ise niye 24 saatle kısıtlarsın, sadece türkcelllileri aramak zorunda bırakırsın)
Hem 24 saat dersin (mesela saat 15:00 de yüklenmiş ise ertesi günü saat 15:00 e kadar olmalı değilmi
Neyse hepsi aynı b*k değilmi zaten . . . birde bu saçmalıklara teşekür ediyorlar, ben size ne diyeyim . . .
(bazıları için) Daha dandik kampanyalarada lyksiniz galiba . . .
Şartları:
* Kampanyaya e-posta adresini bırakan ya da kayıtlı e-posta adresiniz güncelleyen bireysel hatlı tüm Turkcell'liler katılabilir.
* Kampanyaya aynı GSM numarası ve eposta adresiyle sadece bir kez katılınabilir.
* Kampanyaya katılıp e-posta adresini bırakan ya da güncelleyen Hazır Kart'lı Turkcell müşterilerimiz 100 kontör, faturalı hat kullanan müşterilerimiz de 100 dakika kazanacaktır. Kazanılan dakika ve kontörleri SüperŞifreleriyle Online İşlem'e girerek hatlarına yükleyebileceklerdir.
* Kazanılan hediye kontör/dakikalar sadece Turkcell içi konuşmalar için geçerlidir.
* Kampanyayla kazanılan hediye dakika ve kontörler 24 saatlik kullanım içindir. Hediye kontör/dakikalar Online İşlem üzerinden kampanyanızı aktif hale getirdiğiniz günün gece yarısına kadar (23:59'a kadar) geçerli olacaktır.
* Kampanya 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.
Konu avci68 tarafından (21-11-2008 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.
kampayaya katıldım ama konturler nereye gelecek aNLAMADIM
Konu remats tarafından (21-11-2008 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.
SEMERKAND
bende dün gece 12 de oldum hala bişey yok.anlamadım.
Super şifreniz ile turkcell online işlem merkezine girip bilgi guncelleme kısmında kontorleri aktif etmeniz gerekiyor kontorler sorunsuz yuklendi.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
online yaptınız andan ıtıbaren kaydınız oluyor turkcel sıze haber vermıyor ama *123*10# yaparsanız kontorlerı gorursunuz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri