skora þaþýrmadým.. yenilmediðimiz için ve 1 puan aldýðýmýz için þanslýyýz..
iþin kötü tarafý en büyük rakibimizde puan kaybetmiþken biz kazanmalýydýk.
ama olmadý. zaten hep böyle oluyor yýllardýr..
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
skora þaþýrmadým.. yenilmediðimiz için ve 1 puan aldýðýmýz için þanslýyýz..
iþin kötü tarafý en büyük rakibimizde puan kaybetmiþken biz kazanmalýydýk.
ama olmadý. zaten hep böyle oluyor yýllardýr..
Basri farkýndamýsýn maçý forumda fenerli arkadaþlarýmýz anlatmýlar. Biz tembellerde sonradan okuyoruz iyi mi? Yav sahi, biz bu AGnü eskiden yenerdik. Þimdi nolduda böyle oldu? Ama Anadolu takýmlarý bu yýl eskisine oranla daha sýkýlar. Çekeceðiniz var kendini üç böyyük olarak tanýmlayan takýmlar. Haberiniz ola.
Saygýlar.
Hocam anadolu takýmlarý bu sene ligimize renk verdiler.
emin ol þampiyon yine 3 büyükten çýkacak...
ama maçlar çekiþmeli hale geldi..
yýllardýr neler olmadýki bu ligde. bu senede deðiþen pek biþi olmayacak..
Bu arada maçý izledim. Polemik yaratmak istemiyorum forumda.
izleyenler biliyor maçý..
Basri kardeþ, ben maçý izlemedim. bildiðin nedenlerden ötürü. Ýzlediðini söylüyorsun, varsa birtakým hatalar onuda bizlerle paylaþman gerekir. Bu tür bariz hatalarý paylaþmayacaksak bu konu baþlýklarýnýn anlamý kalmaz deðil mi? Yanlýþ her yrede ve her zaman yanlýþtýr. Hangi takým olursa olsun farketmez.
Saygýlar.
Bir þeyler dönüyor ve biz bunun farkýnda yada deðiliz, ama dönüyor. Bize de çene ve kafa aðrýtmak kalýyor. Aman ne halleri varsa görsünler. Basri kardeþimiz doðru söylüyor, þampiyon yine FB, GS ya da belki de BJK arasýnda geçecektir, ama biz yine kendi takýmýmýzý tutmaya devam edeceðiz, beni kimse FB,GS yada BJK li yapamaz. Ben Anadoluluyum ve Anadolu takýmlarýný desteklemeye devam. 1967 li yýllarda nasýl baþardýysa belki yine baþarýr TS diyorum, ve diðer anadolu takýmlarýna da baþarýlar diliyorum.
bu takým bu sene bizi çok üzeceðe benziyor rakiplerin puan kaybediyor bi gayret göstersene sevimsiz bi hoca ruhsuz futbölcular.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri