REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Modüllü Lig Tv kaça abonesiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar benim 2 senedir Lig tv aboneliğim var geçen sene çetin pazarlıklar sonucu 1 yıllık abone olacağımı taahhütle aylık 32.90'ı kabul ettim. Ocak ayında üyelik yenilemeyi düşünüyorum. Şuan benim gibi üyeliği olanlar kaça seyrediyorlar. Benim sadece Lig Tv var başka yok. Genel bir fiyat alabilirsem sizden ona göre pazarlık yapıcam.:49:

arkadaşım benimde senin gibi 32,90 YTL ödemekte iken şimdi üç gün oldu üyeliğimizin 47.90 yeniledik dediler.bir yanlışlık varmı bilemiyorum selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım benimde senin gibi 32,90 YTL ödemekte iken şimdi üç gün oldu üyeliğimizin 47.90 yeniledik dediler.bir yanlışlık varmı bilemiyorum selamlar
    arkadaşım sen bilirsin ama eski abonelere pazarlıksız 39.90 yapıyorlardı kestireceğim fiyat cok fazla falan derseniz eski fiyata düşebilirler senin baya pahalıya aboneliğini yenilemişler. Sen bence biraz blöf yap bu adamlar tutturabildiğine fiyat veriyorlar anlaşılan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

blöf yapsak yerlermi acaba birde bizi borçlu çıkarmasınlar,47,90 ylt eski abone dediler bir görüşsekmi acaba selamlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en son 36.90 dan izliyordum lig tv ve birkaç tane gereksiz kanal vardı.geçen gün kampanyalı anlaşmamız sona ermiş yeni gelen fatura 53.400 olmuştu,bende iptal ettirdim .telefon açmışlar bizim fırlama ufaklık çıkmış abim askere gitti demiş adamlara,zaten hep diodu abi bunlara vereceen parayı bana verde kızlarla yiyeyim diye artık öyle yapacağım,en azından yaz dönemi okul tatil digiturk te tatilde yok 12 ay sömürge..tavsiyem sizde iptal ettirin gitsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    blöf yapsak yerlermi acaba birde bizi borçlu çıkarmasınlar,47,90 ylt eski abone dediler bir görüşsekmi acaba selamlar
    Valla hocam 3-5 arkadaş hepimizde blöf yaptık gecen sene ve hepimize son fiyat olan 32.90'a indiler. Önce 45 küsür dediler eski abone olduğunuz için 39.90 yapabilirzi dediler çok pahalı biraz düşemezmisiniz dedim hayır olmaz dedi ordaki eleman banA ve artistlik yaptı. Bende sinirlendim ve kapatın dedim sonra bir bayan aradı. Belki 3-5 kez aradı ben sırf o elemandan dolayı kestiriyorum dedim. Kadın bir sürü uğraştı benle ben yok dedim. O da ozaman size birkaç ay aboneliği donduralım sonra devam edin dedi bende tamam dedim. Velhasıl 2.5 ay sonra tekrar aradılar 32.90 teklif ettiler ben hemen kabul ettim. ama senin fiyat çok yüksek korkma kapatıcaz tamam falan diyorlar en geç 1 hafta sonra arayıp indirime gidiyorlar. Sonuçta hiçbirimizde enayi değiliz 19.90 nerde 47.90 nerde bunun bi standardının olması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 senelik üyeyim geçen ay yeniledim 32,90 dan 33,90 ytl ye 1 senelik anlaştık. yoksa kapatacaktım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 41.90 ytlye izliyom diğiturk içinde actionmax.jojo.iztv.türkmax.ligtv var ama aboneliğimin bitmesine 1 ay kaldı abonelik bittikten sonrada 3 ay daha uzatacam daha açtırmayacam aboneliği adamlar kazık atıyolar ya bikere 2 ay ödemediydim faturayı yayını kestiler nese ödedim sonraki ayda one 85 ytl fatura geldi ben 41.90 kullanıyom hemen müşteri hizmetlerini aradım böle böle dedim onlarda bana 2 aylık fatura ödememişsiniz dediler bu yüzden fatura böle dediler ama ben geçen ay ödedim dedim ama yapacağımız bişey yok dediler telefonu kapattılar bunlar acayip kazıkçılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bende de modüllü üyelik vardı 32.90 yatırıyodum sonra zam geldi 47.90 oldu bende iptal etmek zorunda kaldım ama sen sıkı bir pazarlık ettttttt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben üyeliğimin 3 ay daha uzatmamın sebebi sezon bitene kadar olması için sezon bitincede daha açtırmayacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egeli efe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bende de modüllü üyelik vardı 32.90 yatırıyodum sonra zam geldi 47.90 oldu bende iptal etmek zorunda kaldım ama sen sıkı bir pazarlık ettttttt
    sen iptal ettireceğim deyince senle pazarlık etmedilermi?

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri