REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Modüllü Lig Tv kaça abonesiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Modüllü Lig Tv kaça abonesiniz?

Arkadaşlar benim 2 senedir Lig tv aboneliğim var geçen sene çetin pazarlıklar sonucu 1 yıllık abone olacağımı taahhütle aylık 32.90'ı kabul ettim. Ocak ayında üyelik yenilemeyi düşünüyorum. Şuan benim gibi üyeliği olanlar kaça seyrediyorlar. Benim sadece Lig Tv var başka yok. Genel bir fiyat alabilirsem sizden ona göre pazarlık yapıcam.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine pazarlık 32.90

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana kırk ytl dediler ben kobul etmedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmet efe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana kırk ytl dediler ben kobul etmedim
    sonuç ne peki kapattırdınızmı? Başka bir forumda okudum millet 19.90'a üyelik yeniliyormus yani nerdeyse 2 katı bizde enayi değiliz sonuçta. Eğer bu 19.90 muhabbeti doğruysa kapattırırım 2 senedir ben 30 ytl civarında para ödüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonuç ne peki kapattırdınızmı? Başka bir forumda okudum millet 19.90'a üyelik yeniliyormus yani nerdeyse 2 katı bizde enayi değiliz sonuçta. Eğer bu 19.90 muhabbeti doğruysa kapattırırım 2 senedir ben 30 ytl civarında para ödüyorum.
    Çogu hava basıyor arkadaşım yok öyle birşey 32.90 pazarlıklı son fiyatları sanırım.Digiturk 19 ytl düşecek kadar enayi değildir.Sanal alemde ve forumlarda olan herşey gercegi yansıtmamaktadır.Delinin biri kuyuya tas atıyor cıkar cıkarabilirsin gecenlerde forumun birince starın kodları var dediler sözde belediye vericilerden almışlar arkadaşları varmışta vs vs sonra maç başlayınca yayınlar açmadı bazıları abartıyor sadece
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben 2 yıldır aboneyim sadece lig tv yani,modüllü -tlf edip yeniliyelim dediler geçen yılkı fiat 32,90 dı.bu yıl için yeni üye olanlara 47,90 ben eski üye olduğum için 39.90 yapacaklarını söylediler bu fiat,ında bana çok olduğunu ben iptal edeceğimi söyledim işlemlerinizi yaptım. iptal ettiğini söyledi.birkaç gün sonra bi daha aradılar yeni fiat 35.90 dan devam edebileceğimi söylediler bende kabul ettim. umarım bir fikir sahibi olmuşsunuzdur.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 sene önce 43 ytl ye türksat üzerinden 1 yıllık modüllü üyelik yaptım bu sene mayıs ayında gümüş paket üyeliği ile yine bir senelik yalnız türksat üzerinden değil eutelsat w3 uydusuna gecerek aylık 19.90 ytl den abone oldum paketin içeriği oldukça geniş. lig tv +türkiye kupası,birkaç yabancı film kanalı +belgesel ,ç.film interaktif kanallar paketin içinde mevcut.
    bilginize..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çogu hava basıyor arkadaşım yok öyle birşey 32.90 pazarlıklı son fiyatları sanırım.Digiturk 19 ytl düşecek kadar enayi değildir.Sanal alemde ve forumlarda olan herşey gercegi yansıtmamaktadır.Delinin biri kuyuya tas atıyor cıkar cıkarabilirsin gecenlerde forumun birince starın kodları var dediler sözde belediye vericilerden almışlar arkadaşları varmışta vs vs sonra maç başlayınca yayınlar açmadı bazıları abartıyor sadece
    valla hocam eleman faturayı göndermiş sizin gibi birkaç kişi ispat et demiş ama bilemiyorum tabi. Bu sene en fazla 30 vericem daha fazla isterlerse iptal ettireceğim yazın maç izlemiyoruz ona bile para ödüyoruz bu sene 3. senem olacak ona göre indirim yapsınlar bide merak ettiğim konu diyelimki bana ekstra birkaç kanal vermeyi teklif ettiler bende muhtemelen spormax isteyeceğim ama bizim merkezi sistemde turksat ve hotbird var ben balkona benim çanağı taktırsam merkezi sistemle kombine bişey yapılabilirmi acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 sene önce 43 ytl ye türksat üzerinden 1 yıllık modüllü üyelik yaptım bu sene mayıs ayında gümüş paket üyeliği ile yine bir senelik yalnız türksat üzerinden değil eutelsat w3 uydusuna gecerek aylık 19.90 ytl den abone oldum paketin içeriği oldukça geniş. lig tv +türkiye kupası,birkaç yabancı film kanalı +belgesel ,ç.film interaktif kanallar paketin içinde mevcut.
    bilginize..
    işte aynen ordakilerde bu arkadaşın söylediklerini söylüyorlar
    Ya ama böyle olmaması lazım nerdeyse uçurum var fiyatlar arasında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende 19.90 ytl oduyorum tek sart vestelın verdıgı cıhazı 145 ytl ye almak ondan sonra 19.90

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri