Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Çogu hava basıyor arkadaşım yok öyle birşey 32.90 pazarlıklı son fiyatları sanırım.Digiturk 19 ytl düşecek kadar enayi değildir.Sanal alemde ve forumlarda olan herşey gercegi yansıtmamaktadır.Delinin biri kuyuya tas atıyor cıkar cıkarabilirsin gecenlerde forumun birince starın kodları var dediler sözde belediye vericilerden almışlar arkadaşları varmışta vs vs sonra maç başlayınca yayınlar açmadı bazıları abartıyor sadece
valla hocam eleman faturayı göndermiş sizin gibi birkaç kişi ispat et demiş ama bilemiyorum tabi. Bu sene en fazla 30 vericem daha fazla isterlerse iptal ettireceğim yazın maç izlemiyoruz ona bile para ödüyoruz bu sene 3. senem olacak ona göre indirim yapsınlar bide merak ettiğim konu diyelimki bana ekstra birkaç kanal vermeyi teklif ettiler bende muhtemelen spormax isteyeceğim ama bizim merkezi sistemde turksat ve hotbird var ben balkona benim çanağı taktırsam merkezi sistemle kombine bişey yapılabilirmi acaba?