Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Modüllü Lig Tv kaça abonesiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar benim 2 senedir Lig tv aboneliğim var geçen sene çetin pazarlıklar sonucu 1 yıllık abone olacağımı taahhütle aylık 32.90'ı kabul ettim. Ocak ayında üyelik yenilemeyi düşünüyorum. Şuan benim gibi üyeliği olanlar kaça seyrediyorlar. Benim sadece Lig Tv var başka yok. Genel bir fiyat alabilirsem sizden ona göre pazarlık yapıcam.:49:

arkadaşım benimde senin gibi 32,90 YTL ödemekte iken şimdi üç gün oldu üyeliğimizin 47.90 yeniledik dediler.bir yanlışlık varmı bilemiyorum selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım benimde senin gibi 32,90 YTL ödemekte iken şimdi üç gün oldu üyeliğimizin 47.90 yeniledik dediler.bir yanlışlık varmı bilemiyorum selamlar
    arkadaşım sen bilirsin ama eski abonelere pazarlıksız 39.90 yapıyorlardı kestireceğim fiyat cok fazla falan derseniz eski fiyata düşebilirler senin baya pahalıya aboneliğini yenilemişler. Sen bence biraz blöf yap bu adamlar tutturabildiğine fiyat veriyorlar anlaşılan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri