Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
blöf yapsak yerlermi acaba birde bizi borçlu çıkarmasınlar,47,90 ylt eski abone dediler bir görüşsekmi acaba selamlar
Valla hocam 3-5 arkadaş hepimizde blöf yaptık gecen sene ve hepimize son fiyat olan 32.90'a indiler. Önce 45 küsür dediler eski abone olduğunuz için 39.90 yapabilirzi dediler çok pahalı biraz düşemezmisiniz dedim hayır olmaz dedi ordaki eleman banA ve artistlik yaptı. Bende sinirlendim ve kapatın dedim sonra bir bayan aradı. Belki 3-5 kez aradı ben sırf o elemandan dolayı kestiriyorum dedim. Kadın bir sürü uğraştı benle ben yok dedim. O da ozaman size birkaç ay aboneliği donduralım sonra devam edin dedi bende tamam dedim. Velhasıl 2.5 ay sonra tekrar aradılar 32.90 teklif ettiler ben hemen kabul ettim. ama senin fiyat çok yüksek korkma kapatıcaz tamam falan diyorlar en geç 1 hafta sonra arayıp indirime gidiyorlar. Sonuçta hiçbirimizde enayi değiliz 19.90 nerde 47.90 nerde bunun bi standardının olması lazım.