REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Modüllü Lig Tv kaça abonesiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen iptal ettireceğim deyince senle pazarlık etmedilermi?
    artık o devir geçti neyse fiyat o ödenecek iptal etmeyecek üyeler iptal ettircem diyip indirim alıyolardı dt anladıki bu kardan çok zarar getiriyor vaz geçti sadece yeni 9,90lık üye olanlara ligtvli paketi 1 yıl tahahutle 6 aylık kısmında 22,90 gerisi normal fiyatla ligtv izleniyor bilginize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SELAM ARKADAŞLAR, NE PAZARLIK NE DE BİLMEM KAMPANYA ŞU AN TEKLER BİR ARA D- SMART İHALE YENİDEN FALAN DİYE HAFİF BİR ORTADA GÖZÜKTÜ O ZAMAN ESNEKTİLER BEN 3.5 AYDAN BERİ LİG TV Yİ AÇTIRAMADIM, MAİLLER, TELEFONLAR AÇTIM NEYMİŞ KAMPANYA OLUNCA ARANACAKMIŞIM ONUDA ARADILAR EN SON 52 YTLYDİ DÜŞÜN BENDE 2 TANE ÜYELİK VAR DI DÜN ARAMIŞTIM ŞU AN ÖYLE 52 LİK BİR RAKAMLI KAMPANYALARIDA YOKMUŞ İŞİN SIRRI ŞU AN TEK BAŞINALAR AKILLARINCA GELİP ALIRLAR DİYORLAR BİRDE MİLLETİ ALDATIYORLAR AYDA 9.90 DEYİP HALBİSEM 1 AY SONRA KANALLAR KAPATILICAK VEYA DEVAM EDERSE 68 YTL DİYECEKLER GÜM DİYE FATURAYI AYAR ÇEKECEKLER ÇOĞU DİJİTURK 9.90 MÜTHİŞ BURDAN İYİ MÜŞTERİ TOKADLIYORLAR BENİM TAHMİNİM ŞU AN TOKLAR AMA SONRASI NE OLUR BİLMEM BEN BU FORUMDAKİ 19.90 LIK FİATI SORDUM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN DEN BİR BAYANA DOĞRU DEDİ PEKİ BİZ NİYE ALAMIYORUZ DEDİM ŞU AN YOK O ZAMAN OLMUŞ BİRİSİDE DEDİ ADAM 240 YTL VERİP CİHAZ ALMIŞ BENDE ALDIM KARDEŞ DEDİM ŞU AN ELİMDEKİ O DANDİRİK VESTELİN PİYASADA 60 70 LİRA OLAN CİHAZA 24 AY 9.90 A TAAHHÜT EDİP ALDIK BİZDE VERİYORUZ O PARAYA SESSİZLİK VE MAALESEF................................
    Konu fuat48 tarafından (11-12-2008 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fuat48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SELAM ARKADAŞLAR, NE PAZARLIK NE DE BİLMEM KAMPANYA ŞU AN TEKLER BİR ARA D- SMART İHALE YENİDEN FALAN DİYE HAFİF BİR ORTADA GÖZÜKTÜ O ZAMAN ESNEKTİLER BEN 3.5 AYDAN BERİ LİG TV Yİ AÇTIRAMADIM, MAİLLER, TELEFONLAR AÇTIM NEYMİŞ KAMPANYA OLUNCA ARANACAKMIŞIM ONUDA ARADILAR EN SON 52 YTLYDİ DÜŞÜN BENDE 2 TANE ÜYELİK VAR DI DÜN ARAMIŞTIM ŞU AN ÖYLE 52 LİK BİR RAKAMLI KAMPANYALARIDA YOKMUŞ İŞİN SIRRI ŞU AN TEK BAŞINALAR AKILLARINCA GELİP ALIRLAR DİYORLAR BİRDE MİLLETİ ALDATIYORLAR AYDA 9.90 DEYİP HALBİSEM 1 AY SONRA KANALLAR KAPATILICAK VEYA DEVAM EDERSE 68 YTL DİYECEKLER GÜM DİYE FATURAYI AYAR ÇEKECEKLER ÇOĞU DİJİTURK 9.90 MÜTHİŞ BURDAN İYİ MÜŞTERİ TOKADLIYORLAR BENİM TAHMİNİM ŞU AN TOKLAR AMA SONRASI NE OLUR BİLMEM BEN BU FORUMDAKİ 19.90 LIK FİATI SORDUM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN DEN BİR BAYANA DOĞRU DEDİ PEKİ BİZ NİYE ALAMIYORUZ DEDİM ŞU AN YOK O ZAMAN OLMUŞ BİRİSİDE DEDİ ADAM 240 YTL VERİP CİHAZ ALMIŞ BENDE ALDIM KARDEŞ DEDİM ŞU AN ELİMDEKİ O DANDİRİK VESTELİN PİYASADA 60 70 LİRA OLAN CİHAZA 24 AY 9.90 A TAAHHÜT EDİP ALDIK BİZDE VERİYORUZ O PARAYA SESSİZLİK VE MAALESEF................................
    atma dostum evet kutular kalitesiz ama fta modlleri bile en ucuzu 109ytl, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ki dt bunlara irdeto modul koyuyor biraz insaf...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 32,90 ödüyordum Ocakta üyelik Sürem Bitiyordu Iptal Ettirmek Istedim Daha Sonra Aradılar Ocakta Donduralım şubat Ayında ücretsiz Izleyin şubat Sonunda Da Biz Size Yeni Bir Teklif Sunucaz Dediler Bende Kabul Ettim şubat Sonunda Teklifi Beğenmezsem Iptal Ettirebileceğimi Ve Hiçbir ücret Istemediklerini Söylediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teklifi neden martta yapıcaklar ve neden 1 ay ücretsiz izletiyorlar bir bilgisi olan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 1.5 yıldır modüllü abonesiyim digitürk ' ün üyeliğim 5 ocak'da bitiyor.Bugün görüşdüm şu anki fiatımız 52 lira dediler .1 Senelik üyeliği garanti edersem 47.90 indiler .Bu arada ocak ayı sonuna kadar da izlediğim kanallar açık, henüz kabul etmedim. Hayırlısı bakalım yeni teklifi bekliyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dt nin uyguladığı fiyat politikası std gibi gözüküyor ama çok farklı fiyatlar sunabiliyorlar. Bazen çok uygun kampanyalar yapıyorlar. Önceden üye olan lar bu fiyatlara şaşırıyor. Tabi haklılarda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede var ben 36.90 izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sezon aldım arkadaslar 48.50 aylık oduyorum 1 yıl boyunca sanırım cıhazın ucretıde alınıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadşlar modüllü dt alacağınıza eutelsat w3a uydusundan digi alın kampanyaları takip edin ben 9.90 lık paketi almıştım bi kampanya başlattılar kredi kartın 19.00 liraya liğ tv li paket izliyorum daha sonra beni aradılar full paket 43.00 ytl ye teklif ettiler modüllü peketlere pek indirim yapmıyorlar bilginize

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri