Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Modüllü Lig Tv kaça abonesiniz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Modüllü Lig Tv kaça abonesiniz?

Arkadaþlar benim 2 senedir Lig tv aboneliðim var geçen sene çetin pazarlýklar sonucu 1 yýllýk abone olacaðýmý taahhütle aylýk 32.90'ý kabul ettim. Ocak ayýnda üyelik yenilemeyi düþünüyorum. Þuan benim gibi üyeliði olanlar kaça seyrediyorlar. Benim sadece Lig Tv var baþka yok. Genel bir fiyat alabilirsem sizden ona göre pazarlýk yapýcam.:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yine pazarlýk 32.90

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana kýrk ytl dediler ben kobul etmedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmet efe Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bana kýrk ytl dediler ben kobul etmedim
    sonuç ne peki kapattýrdýnýzmý? Baþka bir forumda okudum millet 19.90'a üyelik yeniliyormus yani nerdeyse 2 katý bizde enayi deðiliz sonuçta. Eðer bu 19.90 muhabbeti doðruysa kapattýrýrým 2 senedir ben 30 ytl civarýnda para ödüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý iboaydo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sonuç ne peki kapattýrdýnýzmý? Baþka bir forumda okudum millet 19.90'a üyelik yeniliyormus yani nerdeyse 2 katý bizde enayi deðiliz sonuçta. Eðer bu 19.90 muhabbeti doðruysa kapattýrýrým 2 senedir ben 30 ytl civarýnda para ödüyorum.
    Çogu hava basýyor arkadaþým yok öyle birþey 32.90 pazarlýklý son fiyatlarý sanýrým.Digiturk 19 ytl düþecek kadar enayi deðildir.Sanal alemde ve forumlarda olan herþey gercegi yansýtmamaktadýr.Delinin biri kuyuya tas atýyor cýkar cýkarabilirsin gecenlerde forumun birince starýn kodlarý var dediler sözde belediye vericilerden almýþlar arkadaþlarý varmýþta vs vs sonra maç baþlayýnca yayýnlar açmadý bazýlarý abartýyor sadece
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým ben 2 yýldýr aboneyim sadece lig tv yani,modüllü -tlf edip yeniliyelim dediler geçen yýlký fiat 32,90 dý.bu yýl için yeni üye olanlara 47,90 ben eski üye olduðum için 39.90 yapacaklarýný söylediler bu fiat,ýnda bana çok olduðunu ben iptal edeceðimi söyledim iþlemlerinizi yaptým. iptal ettiðini söyledi.birkaç gün sonra bi daha aradýlar yeni fiat 35.90 dan devam edebileceðimi söylediler bende kabul ettim. umarým bir fikir sahibi olmuþsunuzdur.saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2 sene önce 43 ytl ye türksat üzerinden 1 yýllýk modüllü üyelik yaptým bu sene mayýs ayýnda gümüþ paket üyeliði ile yine bir senelik yalnýz türksat üzerinden deðil eutelsat w3 uydusuna gecerek aylýk 19.90 ytl den abone oldum paketin içeriði oldukça geniþ. lig tv +türkiye kupasý,birkaç yabancý film kanalý +belgesel ,ç.film interaktif kanallar paketin içinde mevcut.
    bilginize..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Çogu hava basýyor arkadaþým yok öyle birþey 32.90 pazarlýklý son fiyatlarý sanýrým.Digiturk 19 ytl düþecek kadar enayi deðildir.Sanal alemde ve forumlarda olan herþey gercegi yansýtmamaktadýr.Delinin biri kuyuya tas atýyor cýkar cýkarabilirsin gecenlerde forumun birince starýn kodlarý var dediler sözde belediye vericilerden almýþlar arkadaþlarý varmýþta vs vs sonra maç baþlayýnca yayýnlar açmadý bazýlarý abartýyor sadece
    valla hocam eleman faturayý göndermiþ sizin gibi birkaç kiþi ispat et demiþ ama bilemiyorum tabi. Bu sene en fazla 30 vericem daha fazla isterlerse iptal ettireceðim yazýn maç izlemiyoruz ona bile para ödüyoruz bu sene 3. senem olacak ona göre indirim yapsýnlar bide merak ettiðim konu diyelimki bana ekstra birkaç kanal vermeyi teklif ettiler bende muhtemelen spormax isteyeceðim ama bizim merkezi sistemde turksat ve hotbird var ben balkona benim çanaðý taktýrsam merkezi sistemle kombine biþey yapýlabilirmi acaba?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý airman06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2 sene önce 43 ytl ye türksat üzerinden 1 yýllýk modüllü üyelik yaptým bu sene mayýs ayýnda gümüþ paket üyeliði ile yine bir senelik yalnýz türksat üzerinden deðil eutelsat w3 uydusuna gecerek aylýk 19.90 ytl den abone oldum paketin içeriði oldukça geniþ. lig tv +türkiye kupasý,birkaç yabancý film kanalý +belgesel ,ç.film interaktif kanallar paketin içinde mevcut.
    bilginize..
    iþte aynen ordakilerde bu arkadaþýn söylediklerini söylüyorlar
    Ya ama böyle olmamasý lazým nerdeyse uçurum var fiyatlar arasýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bende 19.90 ytl oduyorum tek sart vestelýn verdýgý cýhazý 145 ytl ye almak ondan sonra 19.90

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri