Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Modüllü Lig Tv kaça abonesiniz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý iboaydo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar benim 2 senedir Lig tv aboneliðim var geçen sene çetin pazarlýklar sonucu 1 yýllýk abone olacaðýmý taahhütle aylýk 32.90'ý kabul ettim. Ocak ayýnda üyelik yenilemeyi düþünüyorum. Þuan benim gibi üyeliði olanlar kaça seyrediyorlar. Benim sadece Lig Tv var baþka yok. Genel bir fiyat alabilirsem sizden ona göre pazarlýk yapýcam.:49:

arkadaþým benimde senin gibi 32,90 YTL ödemekte iken þimdi üç gün oldu üyeliðimizin 47.90 yeniledik dediler.bir yanlýþlýk varmý bilemiyorum selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým benimde senin gibi 32,90 YTL ödemekte iken þimdi üç gün oldu üyeliðimizin 47.90 yeniledik dediler.bir yanlýþlýk varmý bilemiyorum selamlar
    arkadaþým sen bilirsin ama eski abonelere pazarlýksýz 39.90 yapýyorlardý kestireceðim fiyat cok fazla falan derseniz eski fiyata düþebilirler senin baya pahalýya aboneliðini yenilemiþler. Sen bence biraz blöf yap bu adamlar tutturabildiðine fiyat veriyorlar anlaþýlan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

blöf yapsak yerlermi acaba birde bizi borçlu çýkarmasýnlar,47,90 ylt eski abone dediler bir görüþsekmi acaba selamlar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en son 36.90 dan izliyordum lig tv ve birkaç tane gereksiz kanal vardý.geçen gün kampanyalý anlaþmamýz sona ermiþ yeni gelen fatura 53.400 olmuþtu,bende iptal ettirdim .telefon açmýþlar bizim fýrlama ufaklýk çýkmýþ abim askere gitti demiþ adamlara,zaten hep diodu abi bunlara vereceen parayý bana verde kýzlarla yiyeyim diye artýk öyle yapacaðým,en azýndan yaz dönemi okul tatil digiturk te tatilde yok 12 ay sömürge..tavsiyem sizde iptal ettirin gitsin..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    blöf yapsak yerlermi acaba birde bizi borçlu çýkarmasýnlar,47,90 ylt eski abone dediler bir görüþsekmi acaba selamlar
    Valla hocam 3-5 arkadaþ hepimizde blöf yaptýk gecen sene ve hepimize son fiyat olan 32.90'a indiler. Önce 45 küsür dediler eski abone olduðunuz için 39.90 yapabilirzi dediler çok pahalý biraz düþemezmisiniz dedim hayýr olmaz dedi ordaki eleman banA ve artistlik yaptý. Bende sinirlendim ve kapatýn dedim sonra bir bayan aradý. Belki 3-5 kez aradý ben sýrf o elemandan dolayý kestiriyorum dedim. Kadýn bir sürü uðraþtý benle ben yok dedim. O da ozaman size birkaç ay aboneliði donduralým sonra devam edin dedi bende tamam dedim. Velhasýl 2.5 ay sonra tekrar aradýlar 32.90 teklif ettiler ben hemen kabul ettim. ama senin fiyat çok yüksek korkma kapatýcaz tamam falan diyorlar en geç 1 hafta sonra arayýp indirime gidiyorlar. Sonuçta hiçbirimizde enayi deðiliz 19.90 nerde 47.90 nerde bunun bi standardýnýn olmasý lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

4 senelik üyeyim geçen ay yeniledim 32,90 dan 33,90 ytl ye 1 senelik anlaþtýk. yoksa kapatacaktým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende 41.90 ytlye izliyom diðiturk içinde actionmax.jojo.iztv.türkmax.ligtv var ama aboneliðimin bitmesine 1 ay kaldý abonelik bittikten sonrada 3 ay daha uzatacam daha açtýrmayacam aboneliði adamlar kazýk atýyolar ya bikere 2 ay ödemediydim faturayý yayýný kestiler nese ödedim sonraki ayda one 85 ytl fatura geldi ben 41.90 kullanýyom hemen müþteri hizmetlerini aradým böle böle dedim onlarda bana 2 aylýk fatura ödememiþsiniz dediler bu yüzden fatura böle dediler ama ben geçen ay ödedim dedim ama yapacaðýmýz biþey yok dediler telefonu kapattýlar bunlar acayip kazýkçýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bende de modüllü üyelik vardý 32.90 yatýrýyodum sonra zam geldi 47.90 oldu bende iptal etmek zorunda kaldým ama sen sýký bir pazarlýk ettttttt

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben üyeliðimin 3 ay daha uzatmamýn sebebi sezon bitene kadar olmasý için sezon bitincede daha açtýrmayacam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý egeli efe Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým bende de modüllü üyelik vardý 32.90 yatýrýyodum sonra zam geldi 47.90 oldu bende iptal etmek zorunda kaldým ama sen sýký bir pazarlýk ettttttt
    sen iptal ettireceðim deyince senle pazarlýk etmedilermi?

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri