Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþým sen bilirsin ama eski abonelere pazarlýksýz 39.90 yapýyorlardý kestireceðim fiyat cok fazla falan derseniz eski fiyata düþebilirler senin baya pahalýya aboneliðini yenilemiþler. Sen bence biraz blöf yap bu adamlar tutturabildiðine fiyat veriyorlar anlaþýlan
blöf yapsak yerlermi acaba birde bizi borçlu çýkarmasýnlar,47,90 ylt eski abone dediler bir görüþsekmi acaba selamlar
en son 36.90 dan izliyordum lig tv ve birkaç tane gereksiz kanal vardý.geçen gün kampanyalý anlaþmamýz sona ermiþ yeni gelen fatura 53.400 olmuþtu,bende iptal ettirdim .telefon açmýþlar bizim fýrlama ufaklýk çýkmýþ abim askere gitti demiþ adamlara,zaten hep diodu abi bunlara vereceen parayý bana verde kýzlarla yiyeyim diye artýk öyle yapacaðým,en azýndan yaz dönemi okul tatil digiturk te tatilde yok 12 ay sömürge..tavsiyem sizde iptal ettirin gitsin..
Valla hocam 3-5 arkadaþ hepimizde blöf yaptýk gecen sene ve hepimize son fiyat olan 32.90'a indiler. Önce 45 küsür dediler eski abone olduðunuz için 39.90 yapabilirzi dediler çok pahalý biraz düþemezmisiniz dedim hayýr olmaz dedi ordaki eleman banA ve artistlik yaptý. Bende sinirlendim ve kapatýn dedim sonra bir bayan aradý. Belki 3-5 kez aradý ben sýrf o elemandan dolayý kestiriyorum dedim. Kadýn bir sürü uðraþtý benle ben yok dedim. O da ozaman size birkaç ay aboneliði donduralým sonra devam edin dedi bende tamam dedim. Velhasýl 2.5 ay sonra tekrar aradýlar 32.90 teklif ettiler ben hemen kabul ettim.ama senin fiyat çok yüksek korkma kapatýcaz tamam falan diyorlar en geç 1 hafta sonra arayýp indirime gidiyorlar. Sonuçta hiçbirimizde enayi deðiliz 19.90 nerde 47.90 nerde bunun bi standardýnýn olmasý lazým.
4 senelik üyeyim geçen ay yeniledim 32,90 dan 33,90 ytl ye 1 senelik anlaþtýk. yoksa kapatacaktým.
bende 41.90 ytlye izliyom diðiturk içinde actionmax.jojo.iztv.türkmax.ligtv var ama aboneliðimin bitmesine 1 ay kaldý abonelik bittikten sonrada 3 ay daha uzatacam daha açtýrmayacam aboneliði adamlar kazýk atýyolar ya bikere 2 ay ödemediydim faturayý yayýný kestiler nese ödedim sonraki ayda one 85 ytl fatura geldi ben 41.90 kullanýyom hemen müþteri hizmetlerini aradým böle böle dedim onlarda bana 2 aylýk fatura ödememiþsiniz dediler bu yüzden fatura böle dediler ama ben geçen ay ödedim dedim ama yapacaðýmýz biþey yok dediler telefonu kapattýlar bunlar acayip kazýkçýlar
arkadaþým bende de modüllü üyelik vardý 32.90 yatýrýyodum sonra zam geldi 47.90 oldu bende iptal etmek zorunda kaldým ama sen sýký bir pazarlýk ettttttt
ben üyeliðimin 3 ay daha uzatmamýn sebebi sezon bitene kadar olmasý için sezon bitincede daha açtýrmayacam
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri