artik onun suyu isindi ama hala inad tir kimse bu na dur demiyor galatasaray in bu kadar kötü futbolu oynamadi süper oyuncular kadro genis yani acaba yerli bir hoca olsaydi simdiye giderdi bu kadar zaman tanimanin anlamadim
sizler su alinti haberi okuyun fikirlerinizi yazin

işte Uluç'un değerlendirmesi;sabahdan alintidr

Kötü futbol falan yok! Skibbe'yi yürekten kutluyorum. Art arda 3 deplasman mağlubiyetinden sonra 1 puan alarak iyi yolda olduğunu gösterdi. Bu girişi de, bu futbolun "F"sinden anlamayan korkak adamı Galatasaray'ın başında tutmakta ısrar eden iki Adnan'a ithaf ediyorum. Polat ve Sezgin, Galatasaray tarihinin en kötü futbol yöneticileri oldular. "Seni istemiyoruz" demek için Galatasaray'ın bütün ümitlerinin bitmesini mi bekliyorlar? Şu çıkardığı takıma bakar mısın? Dört savunma adamı; öndeki dörtlünün üçü de tekrar savunma adamı: Meira, Hakan Balta ve Ayhan. Aykut Kocaman'ın lütfen oynattığı De Nigris'i 7 kişiyle bekliyor Galatasaray. Pozisyonu olmayan Galatasaray ikinci forvetini oyuna soktuğu zaman tribünlerle, yönetimle, Galatasaray camiasıyla alay ediyor. Çünkü santrforlar ikilenirken kanattakiler Kewell ve Arda tükenmiş. Çocuklar biliyor bunların 70'ten sonra performanslarının neredeyse tamamını yitirdiklerini. Nitekim; önce Kewell alınıyor oyundan, sonra Arda. Şaka gibi. Adnan Polat gülsün bu şakaya. Kongre ona çok fena gülecek.