Lugano "Þampiyon olmak istiyoruz..!"
Uruguay`lý yýldýz oyuncumuz Diego Lugano, Beþiktaþ galibiyetinden sonra yaptýðý açýklamada diðer maçlarýda ayný þekilde kazanarak þampiyonluk yaþamak istediklerini söyledi. Lugano`nun açýklamalarý þöyle:"Bizim için özellikle bu derbi maçtan galibiyetle ayrýlmak çok önemliydi. Üst sýralarý ve þampiyonluðu hedefliyorsak, üzerimizde olan takýmlarla oynadýðýmýz maçlarý kazanmamýz lazým. Biz þampiyonluk istiyoruz ve bunun da yolu bu maçý kazanmaktan geçiyordu. Biz de bunu baþardýk ve üst sýralara týrmanýþýmýzý sürdürdük"
Lugano, Fenerbahçe formasý giyen bir oyuncunun her maça ayný þekilde hazýrlandýðýnýn altýný çizdi ve þunlarý söyledi: "Biz elbette her maça ayný þekilde çýkmak istiyoruz ama büyük futbolcular büyük maçlarda gösterdiði performanslarla daha da büyür. Bizim için önemli olan lig þampiyonluðudur. Bunun için de önümüze gelen rakipleri özellikle Kadýköy`de yenmemiz gerekir ve bu maç da bu hedef için kritik bir virajdý. Biz de buradan 3 puan çýkarmayý baþardýk."
Lugano oðlunun kendisinden hep gol istemesi ile ilgili olarak "Çocuða laf anlatmak zor oluyor. Oðlum benden her zaman gol istiyor ama ben de ona her zaman asýl görevimin defansýmý dengelemek ve takýmýmýn gol yememesini saðlamak olduðunu anlatmaya çalýþýyorum. Arada sýrada gol attýðým zaman da elbette hem oðlumu, hem camiamýzý hem de kendimi çok mutlu ediyorum" diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri