Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Güncelleme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Güncelleme

meraba arkadaþlar ben REDLÝNE kullanýcýsýyým Redline RL-100CSX bu makineden uydudan güncelleme ayarlarýný yapýyorum fakat OK tuþunu basýnca
    OTA Bilgisi aranýyor.... yazýsý cýkýyor ve burada hiç birþey olmadan beklýyor.Bir türlü güncelleme yapmýyor.Cihazimdaki yazýlýmýn versiyonu V3.03 tarih:01.07.2008þimdiden teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hyilmaz2375 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    meraba arkadaþlar ben REDLÝNE kullanýcýsýyým Redline RL-100CSX bu makineden uydudan güncelleme ayarlarýný yapýyorum fakat OK tuþunu basýnca
    OTA Bilgisi aranýyor.... yazýsý cýkýyor ve burada hiç birþey olmadan beklýyor.Bir türlü güncelleme yapmýyor.Cihazimdaki yazýlýmýn versiyonu V3.03 tarih:01.07.2008þimdiden teþekkürler
    En son yazýlým 3.17.Sizin yazýlýmýnýz daha eski.Yeni güncelleme frekansý 12121 H 7200 dür.Bu frekansý ekleyin ve ana yazýlýmý indirin.Güncelleme frekansýda sabitlenecektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hyilmaz2375 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým cihazýn tp ekle bölümünden Yeni Güncelleme Frekansý 12121-H (Yatay) 7200 deðerlerini girip daha sonra güncelleme yaptýrýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Teþekkürler

meraba arkadaþlar benim sorunumu cözen köroðlu ve xhardlove arkadaþlara huzurunuzda çok teþekkür ediyorum.Arkadaþlar inanýn sorunlarý en hizli çözen site bu.Ýþte en büyük buna derler.Helal olsun sizlere,çalýþmalarýnýzda baþarýlar.Tekrar ikinizede TEÞEKKÜRLER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuçta ((SÜPER))SAT deðerini bilelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý efsane1990 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sonuçta ((SÜPER))SAT deðerini bilelim
    arkadas avrpadan guncelleme yokmu redline 10csx

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý french Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadas avrpadan guncelleme yokmu redline 10csx
    yok malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

meraba arkadaþlar "www.supersatforum.com" bir tanedir.sorunlara veya sorulara güzel anlaþýlýr doðru cevaplar veriliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri