Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Yeni aparatý çanaða takacaksak iþ kötü. Çünkü çanaðýmýz merkezi sistemli.Nasýl edeceðiz, ne yapacaðýz. Çanaða aparatý kolay kolay takamayýz. izin vermezler.
Yok çanaða deðil uydu alýcýmýza takacaksak mesele yok.redline aldýðým yere sordum.Aparat çanaða takýlacak diyor.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaþýrsa sevinirim.
NET BÝR BÝLGÝ OLARAK DEÐÝL AMA BÝLDÝÐÝM KADaRI ÝLE YANITLAYAYIM, mutibox tuner çogaltý cihaza 33 dereceden paylaþým aldýðý için Türksat 3a çanaðýnýn yanýna aparat ile bir lnb daha takýlýp o lnb den inen kabloyu multibox tuner çogaltýcýya takýlacak yani 2 kablo kesinlikle cihaza inmesi lazým
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Bilgi paylaþýmý için teþekkürler.
Bu arada sizin ve tüm forum paylaþanlarýnýn Kurban Bayramýný tebrik ediyorum.
Daha akþam ki maçý yayýnlayan ANS kanalýnýn þifresini uyduya verip güncelleme yaptýrmayan firma 2020 yýlýnýn cihazýný üretse nolur? Kýsacasý bizim siyasetçilerimizde, iþadamlarýmýzda klasik kasaba siyasetçiliðinden ve kasaba esnafý mantýðýndan hala kurtulmuþ deðiller. Bu arada herkesin bayramý kutlu olsun arkadaþlar.
Saygýlar.
Köroðlu kardeþim, mesele benim þifre girip girmeme sorunu deðil. Mesele bir anlayýþ sorunudur. Þifre girmek bu alýcýlarda gerçekten çok kolay ama ya interneti olmayanlar ne yapacaklar? Satarken bunlarý vaad etmiþlerdi. Bayram tatiline gelince; böylesine büyük özel kuruluþlar mutlaka nöbetçi býrakýrlar. Ýþlerin aksamamasý için. Bayramýn 1. günü bile telefonunuza çýkarlar. Hele birde mal sipariþi verceðim deyin, bayram filan unutulur valla.
Saygýlar.
Saygýlar.
Bayramda firma personelininde tatil yapmasý normal fakat ilgili ke.y bayramdan epey bir önce belliydi.
Daha deneyen olmadý sanrým , kart paylaþýmý uzun tutarlarsa þimdilik iyi bir geliþme
Konu teknisyen101 tarafýndan (11-12-2008 Saat 20:10 ) deðiþtirilmiþtir.
üsatadým bende redline 100csx var internetimde var multibox u alsam yararlana bilicekmiyim malum cihazýn usb giriþi yook
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri