ah bu d-smart a ne demeli bilmiyorum maçın ortasında cihaza yazılım gitmeye başladı
şu anda maçı izleyemiyorum yazılım alıyor cihaz?
ah bu d-smart a ne demeli bilmiyorum maçın ortasında cihaza yazılım gitmeye başladı
şu anda maçı izleyemiyorum yazılım alıyor cihaz?
6. dakika: Fenerbahçe yine tehlikeli yerden frikik kullandı. Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşu Carlos kaleye vurdu. Savunmaya çarpan top kornere gitti.
10. dakika: Gökhan gönül mükemmel çalımlarla sağ kanattan kaleye sokuldu. Ardından Deivid'e pasını attı. Deivid hatalı pas verdi.
ans tv şifresi biss /1fff-1212121212121212 bu şekişlde açıyo 2000next serisinde denendi iyi seyirler
harika baslaşmalar gökhan girdi cezasahasına vurdu ama iyi vuramadı iyi bir atak daha sonuçsuz kaldı takımımız adına.
16. dakika: Savunmadan seken topa Gökhan Gönül sağ çaprazdan yerden çok sert vurdu. Top yandan auta gitti.
malesef yedik golü le sandro.
18. dakika: Porto 1-0 öne geçti. Ceza sahasına yapılan ortaya arka direkteki Portolu oyuncu topu içeri çevirdi. Lisandro voleyle topu filelerimize gönderdi. 0-1
24. dakika: Aex'in sol kanattan ortasını kaleci Helton sektirmeden kontrol etti.
adamlar biranda gardımızı düşürdüler derken ikinci golüde yedik ki ne yedik...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri