REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: DT-9001 makine rs232 yardım lütfen!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DT-9001 makine rs232 yardım lütfen!

Arkadaşlar selam,

Digiturk'ün şu meşhur 9,90 'lık makinesi olan siyah DT-9001 uydu alıcılı makinede RS232 var ama spidershare, sharemax , wsp tarzı programlarla birlikte kullanamadım. Becerebilen veya yardım edecek zatı muhterem var mıdır?

Ya da HSCI desteği olmadığından mı yapılamıyor?
    Başka bir çözümü varmı?

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım senın dedğin programlar kart paylaşımı programları o cihazlarda kart paylaşımı yazılımı yokkı nasıl kullancan o programları.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fakat next 2000 cx superplus cihazlarda oluyormuş. O cihazların kendi içinde kart paylaşım programı var değil mi Volkan bey? Ayrıca ben bu makineye yeni program atsam, olur mu sizce? Aydınlattığınız için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım olmaz biraz araştırdım bu cihaz sadce fta kanllar ve digiturk için yapılmış. next super pluslarda 4 mb flaş ve kart paylaşımı yazılımı var. bahsettığın programların olması bişi ifade etmez cihaz uzerındeki yazılımında kart paylaşmı desteği vermesi gerekir.

işin açığı elindeki cihazı fta olarak kullancaksın yapacak bişi yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten k e y falan da girilmiyor. Bir yazıda gördüm, dump olarak Mini 4000CI veya Dark 4100CI dumpları kullanılabilir diyor. O zaman *** giriliyormuş ama onu yapsak da cardshare olmaz herhalde. Çok teşekkür ederim yardımların için üstad.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alpdemet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten k e y falan da girilmiyor. Bir yazıda gördüm, dump olarak Mini 4000CI veya Dark 4100CI dumpları kullanılabilir diyor. O zaman *** giriliyormuş ama onu yapsak da cardshare olmaz herhalde. Çok teşekkür ederim yardımların için üstad.
    Olmaz arkadaşım cardshare olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki Arkadaşlar Bu Cihazlara Yazılım Atsak Hangi Atabiliriz Veya Nasıl Buluruz Bilen Varmı Mini 4000 Ci Veya Dark Nasıl çeviririz Ustaalar şimdiden Tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzzyy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki Arkadaşlar Bu Cihazlara Yazılım Atsak Hangi Atabiliriz Veya Nasıl Buluruz Bilen Varmı Mini 4000 Ci Veya Dark Nasıl çeviririz Ustaalar şimdiden Tşkler

flaşının programlanması lazım oda flaş programlama cıhazı yada jtak uygulanan bir cıhaza flaşı takıcan bu kadar uğraşmaya75 tl ye bundan kat kat iyi cihazlar var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vestelci o cihaz yasal oldugundan dolayı şifre kırmıyor cihazı jetaktan vestel 4000 bine döndürebilirsen o zaman yazılım yüklenebilir ama emulu yazılım sadece

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri