Baþkan Aziz Yýldýrým´ýn, mayýs ayýndaki kongrede baþkanlýktan ayrýlma kararý almasý, Fenerbahçe camiasýnda þok etkisi yarattý.
Günlerdir ‘durum deðerlendirmesi’ yapan, yönetim kurulu üyeleri ve camianýn ileri gelenleri tarafýndan ikna edilmeye çalýþýlan Yýldýrým son kararýný verdi. Aziz Baþkan, Mayýs ayýndaki olaðan genel kurulda aday olmayacak ve Fenerbahçe’deki 11 yýllýk ‘Yýldýrým dönemi’ son bulacak...
‘Niye duruyorum’
Galatasaray'dan sonra Beþiktaþ’ý da deviren ve derbilerde ikide iki yapan Fenerbahçe’de, mutluluk kýsa sürdü. Uzun zamandýr mayýs ayýndaki kongrede aday olmayacaðý konuþulan Baþkan Aziz Yýldýrým’ýn býrakma kararý almasý, camiaya bomba gibi düþtü. Bir süredir yönetici arkadaþlarýyla yaþanan geliþmeleri deðerlendiren Yýldýrým, “Örgütlü bir saldýrýyla karþý karþýyayým. Bu mücadelede yalnýz kaldým ve yýldým. Bu durumda ben, bu iþi yapmayý niye sürdürüyorum ki. Yetti artýk” deyip, býrakma kararý aldý.
Ýkna edemediler
Bazý kiþilerin Fenerbahçe üzerinden rant elde etmeye çalýþmasýna karþý büyük savaþ veren, bu uðurda bazý gruplarla kavgaya tutuþan Yýldýrým’ýn, bunlarýn üzerine bir de teknik direktör ve kadro seçimiyle ilgili eleþtiriler gelince yýldýðý belirlendi. Yöneticiler ve camianýn ileri gelenlerinin tüm çabasýna karþýn, Yýldýrým’ýn baþkanlýðý býrakmakta kararlý olduðu öðrenildi. Aziz Yýldýrým, daha önce de iki kez ayrýlmak istemiþ ancak yoðun baskýlara dayanamayýp, tekrar göreve devam etmiþti.
kaynak:fanatik gazetesi fenerbahçe habe bölümü.

Teþekkur:
Beðeni:
Baþkan Aziz Yýldýrým´ýn, mayýs ayýndaki kongrede baþkanlýktan ayrýlma kararý almasý, Fenerbahçe camiasýnda þok etkisi yarattý.
Alýntý

Yer imleri