saldýrmak deðil tabii doðrular bunlarda ,bende senin mesajlarýn gibi mesajlara ayar oluyorum.
fenerbahcenin haklarýný koruruyor deðilmi aþaðýdaki fotoðrafa bir bak
tabii nevar bunda yemak yiyorlar diyeceksin![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
saldýrmak deðil tabii doðrular bunlarda ,bende senin mesajlarýn gibi mesajlara ayar oluyorum.
fenerbahcenin haklarýný koruruyor deðilmi aþaðýdaki fotoðrafa bir bak
tabii nevar bunda yemak yiyorlar diyeceksin![]()
‘BAÞKAN BENÝ TEBRÝK ETTÝ’
F.BAHÇE yönetiminin en büyük hatasý antrenör konusundaki istikrarsýzlýk. Mesela Daum 2 defa þampiyon yaptý, 1 defa 2. oldu ama gönderdiler. Son olarak da Zico. Kalsaydý bugün F.Bahçe çok farklý yerlerde olurdu. F.Bahçe’de çok güzel günler yaþadým, çok ilginç anýlarým da var. Olimpiyat Stadý’nda kupa maçýnda G.Saray’a 5-1 yenildik. Baþkan Aziz Yýldýrým soyunma odasýna geldi ’Gel seni öpeyim’ dedi ve bir tek beni tebrik etti. (O maçta yenilmemize raðmen Anderlecht beni beðendi ve transfer etti.)
‘SÜREKLÝ FIRÇA YERDÝM’
ARDINDAN 1-0’lýk G.Saray maçýnda Daum beni oynatmadý. Ýlk defa bir hocaya ’Neden beni oynatmýyorsun?’ diye sordum, çok þaþýrmýþtým. Daum bana ’Oynatmama sebebimi sana anlatamam’ dedi ve beni þaþýrttý. Yukardan baský geldiðini hissettim. O gün F.Bahçe’de teknik adamlarýn tek yetkili olmadýðýný anladým.
BAÞKAN Aziz Yýldýrým’ýn bana fýrçasýnýn, küfürünün sayýsýný hatýrlamýyorum. Özünde iyi insan ama çok sert özellikleri var. Devamlý fýrça, küfür. Yýldýrým birebirde küfür ediyor. Bir gün, maçta oynamamama raðmen beni odasýna çaðýrdý, bir dünya fýrça attý, küfür etti. Sadettin Saran ”Baþkan yeter, yazýktýr“ demesine raðmen ”Sen karýþma“ diyerek ona da kýzdý. Aziz Yýldýrým futbolcular motive olsun istiyor. Ve motivasyonun böyle olacaðýný zannediyor. Ama olmaz ki... Herkesin morali motivasyonu fýrça ve küfürle bitiyor. ”Maç kaybedin sorarým ben size“ diyor, o zaman da gardýnýz düþüyor.
Kadýköy’ün eski ‘boða’sý Serhat Akýn’dan F.Bahçe ile igili çarpýcý itiraflar
Ýyi devam et ozaman ben geçen sene zico'yu savunurken stajyer diyen bi sürü arkadaþ gitsin diyordu gitti ne oldu sonuç ortada.
evet küçücük bir resim papermonda olmasý lazýmve yemekte sanýrým feneri nasýl þampiyon yaparýz diye pazarlýk yapýyorlardýr nede olsa geçen sene avrupada efes elenirken fener futbol takýmý gibi son 8'e kalmýþtý.ve lig sonunda telekomu kendi sahasýnda yenip 4-1le süpürmüþtü profilinde hangi takýmý tuttuðun yazmýyor ama sanýrým büyük bir ihtimal galatasaraylýsýn feneri hazmedemediðine göre öyle görünüyor.
sana küçük bir örnek vereyim Fransada son yýllarda O.Lyon gerçeði ortada onca sattýðý futbolcuya raðmen hala zirvede neden biliyormusun 14 yýldýr ayný baþkan ile devam ediyorlar ve bu Lyon baþkanýn dediði ne biliyormusun futbolcuyu ben transfer ederim antrenör karýþamaz eðer oynatamýyorsa bir antrenör gider yerine yenisi gelir.sanýrým Fransanýn ilhan cavcav'ý demek istediðim fenerbahçenin aldýðý futbolcular geldiði takýmlarýn hep elit futbolcularýydý. bunlarý oynatmak teknik direktörün görevi burada aziz yýldýrýmýn tek hatasý teknik direktör seçimindeki yanlýþlar.elin ngiliz takýmý arsenal 16 yaþýndaki çocuðu en kritik maçta gözünü kýrpmadan sahaya sürüyor biz hala 20-21 yaþýndaki adamý piþsin diye ikinci lige yollamaya kalkýyoruz.gýpta ediyorum.
mesajýna gelince baþkanýn böyle þekilde küfür edeceðine inanmýyorum.ettiyse ayýp etmiþ.serata gelince fenerbahçeye gelmeden kim tanýyordu ve þimdi nerde insanlar hatalarý kendinde arayacak kimse sütten çýkmýþ ak kaþýk deðil...
zeki62 neden bu kadar fenerbahçeyle uðraþtýðýný anlayamadým.
konumuz tartýsmaya acýk býr konu.yalnýz arkadaslar forum adýna lutfen duyarlý olalým býrbýrýmýzý kýrmayalým fanatýzme veya baskalarýnýn savunmasýnýý yapmamýza gerek yok cunku hersey acýk ortada.saygý ve sevgýlerýmle spor dostluk ýcerýsýnde oynanan býr tarzdýr.sarýkanarya_41
sarýkanarya -41 dediði gibi uðraþmýyoruz Adamgibi tartýþýyoruz
ben biliyorum ama buraya yazmam sadece þunu söyleyeyim sabah haberlerde söylüyordu Fenerbahçe son 3 yýldýr ligde galatasaray ve beþiktaþla 14 maç oynamýþ ve bu maçlarda 11 galibiyet 2 beraberlik ve tek yenilgi 25 atýp 9 gol yemiþ biraz beþiktaþla son altý maçýn 4'ünü kazanýp ikisinde berabere kalmýþ bilmem anlatabildimmi.
paþa ;
F.Bahçe ve Toroðlu arasýndaki gerilim büyüyor 'konuyu acan benim senin bahsettiðin konu alýntýdýr ..
alýntý...FB YÖNETÝCÝLERÝN GÜCÜ ERMAN A YETÝYOR HINÇ AL DENÝNCE SÜT DÖKMÜÞ KEDÝYE DÖNÜYORLAR NE KADAR ÇOK KORKUYORSUNUZ EY YÖNETÝCÝLER
-lig tv yi iade edinki f.bahçenin beceriksiz ve kötü oyununu sadece tribünde seyredenler görsün
dikkat edersen
-düstükce cirkinlesen fenerliler ortaliga kabadayilik yapmaya calisiyor..sanki o kanali seyretmeseniz yayin durucak mi?cirkinlesen baskana ve kendinize biraz baksaniz nasil olur
ama bir taraftanda haklýsýn yeni konu gibi açýlmýþ
Konu zeký62 tarafýndan (28-11-2008 Saat 14:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri