REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: botech bc9700x pvr cihazı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 24 botech bc9700x pvr cihazı

arkadaşlar botech bc9700x pvr cihazı kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir cihaz .ve ben dıgıturk üyesiyim.bu cihazda yasal kart okuyacak modül yeri veya çakılı modül varmı kartı takacak.kullanan arkadaşlar yardım etsin.yeni bir cihaz aacam arkadaşlar.yardım edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibrahim82 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar botech bc9700x pvr cihazı kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir cihaz .ve ben dıgıturk üyesiyim.bu cihazda yasal kart okuyacak modül yeri veya çakılı modül varmı kartı takacak.kullanan arkadaşlar yardım etsin.yeni bir cihaz aacam arkadaşlar.yardım edin
    Modül yeri ve Kart Yuvası YOK, Açıyor dediği Paketleride şu an Yarısını açmıyor............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cem Yalınız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Modül yeri ve Kart Yuvası YOK, Açıyor dediği Paketleride şu an Yarısını açmıyor............
    Entresan bir olay ama mctler uydu degiştirdigi için acmıyor olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece insanları kandırmaca başka bir cihaz deyil bişeye yaramaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beş para etmez bende kullanıyorum şu an 50 liralık cihazla fark yok sakın alma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri