hani türkiyenin ilk parasız platformuydu :S
Teşekkur: 0
hani türkiyenin ilk parasız platformuydu :S
ilginç bir cvp
yani fatura alarak ödeme yapınca paralı
fatura almadan ödeme yapınca parasız oluyor
ilginçç gerçekten çokilginç
sanırım siz d-smart satıyorsunuz
hayırlı işler.....
ama ilk çıktıgında reklamlarda sadece birkez para alıcaz birdaha ödeme yok denilmişşti
ben inanmamıştım ve halada inanmıyorum
aylık aidat almadan ayakta durması imkansız
istersen iddaaya girelim 2 seneye kalmaz tüm kanallardan para isterler
yani tüm aketler paralı hale gelir
şuan nasıl sinema paketi paralı olduysa
yarında sporlar olur
ondan sonra belgeseller
bu böyle devam eder
lütfen kimse kimseyi kandırmasın
bu iş makina satmakla olmaz
söylenen sadec geçici bir yalan
hazırkart bedavamı? oda faturasız ayrıca söylenen söz o an kutuyu aldığında hangi kanallar bedavaysa öyle kalıcak şuanki uye sayısıyla bedava olan kanallar rekmlarla rahat yaşar hiç merak etmeyin digiturkün aylık 9,90la uydu hediye kampanyası asıl mantıksız o nasıl kazanıyor?
oooooo arkadaşım d-smart babanın malı galiba.savuna savuna bitiremiyorsun.görünen o. adamlar bir kereliğine kutu alacaksınız bedava platform diyerek sattılar d-smartı.at gözlüklerini çıkaralım lütfen arkadaşım.doğan savunulacak firma değil.
faarkedermi faturalı faturawsız free tv gider dsmart gelir dogan medyanın edit bıtmez..
Konu HCakir tarafından (29-11-2008 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: uslubunuza dikkat edin..
@mustione
Arkadaşım burda kimsenin avukatlığını yapmıyoruz fakat mesajlarınıza dikkat ediniz..Şimdiye kadar forumda d-smart ,doğan kuruluşu vs. diğer kuruluşlara karşı karalayıcı mesajlarınıza fazla aldırış edilmedi fakat bundan sonra durum değişecek bilginize..
Firmalar-Platformlar hakkında karalama mesajları silinecek ve üyemiz bu hususta ısrarcıysa gereği yapılacaktır..
Saygılar
arkadaşlar niye buralarda boşuna muhabbet yapılıyor.konunun başlığına bakın konunun sonunda geldiği duruma bakın ne alaka....dsmart kimseyi zorluyor mu gelin alın diye.herkesin aklı yok mu doğruyu yanlışı ayırt edecek....senin aklın kendine kalsın konun başlığına bakılsın her konunun içine aydın doğan şöyle aydın doğan böyle diyerek yırtık dondan çıkar gibi atlanılmasın.gerçekten bilgi almak için konuya giren arkadaşlarında bu geyik muhabbetini okumak zorunda kalmasın.yönetici arkadaşlara da sesleniyorum böyle arkadaşların mesajları silinsin.
Gerekeni yapmaya çalışıyoruz,ve düşüncelerinize de aynen katılıyorum..Biz mesaj sildiğimiz zaman olay oluyor yetkilinin kolayına geldi sildi diyorlar..O yüzden mesajın içeriğini ve bütününü kontrol ederek silinmesi mi gerekiyor veya edit edilmesi gereken bi yeri mi var karar verip işleme koyuyoruz..
Fakat buradan d-smart bölümünde yazan arkadaşlara sesleniyorum..bundan sonra bu forumda en ufak bi karalama mesajı yazılırda bizim tarafımızdan silindiğinde üye bu duruma devam ediyorsa ban cezası verilecektir..Bilginize şikayetiniz varsa burayı değil,müşteri hattını arayın onlar daha iyi yardımcı olurlar
Saygılar
[QUOTE=.Bilginize şikayetiniz varsa burayı değil,müşteri hattını arayın onlar daha iyi yardımcı olurlar
Saygılar[/QUOTE]
:45: olay budur işte.yerinde bir karar.aynı karalamaları görmekten bıkmıştık
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri