REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: d-smart extra da inanılmaz indirim (kampanya bitmiştir)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha d-smart extra da inanılmaz indirim (kampanya bitmiştir)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-SMART, 20 Aralık 2008 tarihine kadar FULL HD paket dahil tüm "EXTRA PAKETLER" de inanılmaz indirime gitmiştir. Tüm D-SMART kullanıcılarına sevinçle duyrulur. Herkeze hayırlı olsun, hepinize iyi seyirler.

SİNEMA PAKETİ
    AYLIK :20YTL-
    YILLIK :79YTL-

AİLE PAKETİ
    AYLIK :25YTL-
    YILLIK :89YTL-

FULL PAKETİ
    AYLIK :30YTL-
    YILLIK :99YTL-

FULL HD PAKETİ
    AYLIK :50YTL-
    YILLIK :199YTL-

KAYNAK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 aralık olayı bu demekki herkes bedava olacağını düşünüyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ucuz olsa ne olur d smart platform olarak ve sahibi doagn olarak bir fiyasko

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi iş yapıldıktan sonra sahibi kim olduğu önemli değil biraz objektif olalım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    off ki ne off. bi tutturmuşsunuz yok doğan yok free tv.bıktık sizden be.yeter ya.üçkağıtçıysa almazsın,üçkağıdada gelmezsin.biz aldık ve çok memnunuz.beklentilerimiz olan kanalları 2 senedir ücretsiz seyrediyoruz.
    hala iddaya girerim 2 seneye kalmaz bütün kanallar paralı olur diyen akıllılar var.
    o akıllılara sesleniyorum:siz belgeselleri ingilizce dahi olsun seyredebilmek için forumları fellik fellik gezip habire cihazını söküp pc'den yazılım attıktan sonra tekrar tv'ye bağlamakla uğraşırken biz 2 senedir ke yifle ve kapanma korkusu olmadan TÜRKÇE olarak izliyoruz.
    biz böyle mutluyuz.sizde öyle mutluysanız olduğunuz yerden kıpırdamayın.kimseyede Edit ! atmayın.herkesin aklı var.akıl birtek sizde yok.
    not:şimdi o akılılar scob d-smart satıcısı heralde falan diyecekler ama benim hiçbir dijital forumla ilgim,alakam,akrabalığım olmadığını,kuyumculuk ve cep telefonu işiyle iştigal ettiğimi duyururum.
    Konu badtempered tarafından (30-11-2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

:46: :46: :46: :46: :46: :46:
    Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: :45: :45: :45:

doğan oynamıyor içeriğinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben web sayfasına baktım öyle bir indirim göremedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bunların karta taksitli fiyatlarınıda verirmisiniz.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri