D-SMART, 20 Aralık 2008 tarihine kadar FULL HD paket dahil tüm "EXTRA PAKETLER" de inanılmaz indirime gitmiştir. Tüm D-SMART kullanıcılarına sevinçle duyrulur. Herkeze hayırlı olsun, hepinize iyi seyirler.
SİNEMA PAKETİ
AYLIK :20YTL-
YILLIK :79YTL-
AİLE PAKETİ
AYLIK :25YTL-
YILLIK :89YTL-
FULL PAKETİ
AYLIK :30YTL-
YILLIK :99YTL-
FULL HD PAKETİ
AYLIK :50YTL-
YILLIK :199YTL-
KAYNAK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1 aralık olayı bu demekki herkes bedava olacağını düşünüyordu
ucuz olsa ne olur d smart platform olarak ve sahibi doagn olarak bir fiyasko
off ki ne off.bi tutturmuşsunuz yok doğan yok free tv.bıktık sizden be.yeter ya.üçkağıtçıysa almazsın,üçkağıdada gelmezsin.biz aldık ve çok memnunuz.beklentilerimiz olan kanalları 2 senedir ücretsiz seyrediyoruz.
hala iddaya girerim 2 seneye kalmaz bütün kanallar paralı olur diyen akıllılar var.
o akıllılara sesleniyorum:siz belgeselleri ingilizce dahi olsun seyredebilmek için forumları fellik fellik gezip habire cihazını söküp pc'den yazılım attıktan sonra tekrar tv'ye bağlamakla uğraşırken biz 2 senedir ke yifle ve kapanma korkusu olmadan TÜRKÇE olarak izliyoruz.
biz böyle mutluyuz.sizde öyle mutluysanız olduğunuz yerden kıpırdamayın.kimseyede Edit ! atmayın.herkesin aklı var.akıl birtek sizde yok.
not:şimdi o akılılar scob d-smart satıcısı heralde falan diyecekler ama benim hiçbir dijital forumla ilgim,alakam,akrabalığım olmadığını,kuyumculuk ve cep telefonu işiyle iştigal ettiğimi duyururum.
Konu badtempered tarafından (30-11-2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
Ben web sayfasına baktım öyle bir indirim göremedim.
peki bunların karta taksitli fiyatlarınıda verirmisiniz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri