REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: d-smart extra da inanılmaz indirim (kampanya bitmiştir)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koray234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilginç bir cvp
    yani fatura alarak ödeme yapınca paralı
    fatura almadan ödeme yapınca parasız oluyor
    ilginçç gerçekten çokilginç
    sanırım siz d-smart satıyorsunuz
    hayırlı işler.....
    ama ilk çıktıgında reklamlarda sadece birkez para alıcaz birdaha ödeme yok denilmişşti
    ben inanmamıştım ve halada inanmıyorum
    aylık aidat almadan ayakta durması imkansız
    istersen iddaaya girelim 2 seneye kalmaz tüm kanallardan para isterler
    yani tüm aketler paralı hale gelir
    şuan nasıl sinema paketi paralı olduysa
    yarında sporlar olur
    ondan sonra belgeseller
    bu böyle devam eder
    lütfen kimse kimseyi kandırmasın
    bu iş makina satmakla olmaz
    söylenen sadec geçici bir yalan
    hazırkart bedavamı? oda faturasız ayrıca söylenen söz o an kutuyu aldığında hangi kanallar bedavaysa öyle kalıcak şuanki uye sayısıyla bedava olan kanallar rekmlarla rahat yaşar hiç merak etmeyin digiturkün aylık 9,90la uydu hediye kampanyası asıl mantıksız o nasıl kazanıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

faarkedermi faturalı faturawsız free tv gider dsmart gelir dogan medyanın edit bıtmez..
    Konu HCakir tarafından (29-11-2008 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: uslubunuza dikkat edin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@mustione

Arkadaşım burda kimsenin avukatlığını yapmıyoruz fakat mesajlarınıza dikkat ediniz..Şimdiye kadar forumda d-smart ,doğan kuruluşu vs. diğer kuruluşlara karşı karalayıcı mesajlarınıza fazla aldırış edilmedi fakat bundan sonra durum değişecek bilginize..

Firmalar-Platformlar hakkında karalama mesajları silinecek ve üyemiz bu hususta ısrarcıysa gereği yapılacaktır..

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ucuz olsa ne olur d smart platform olarak ve sahibi doagn olarak bir fiyasko
    off ki ne off. bi tutturmuşsunuz yok doğan yok free tv.bıktık sizden be.yeter ya.üçkağıtçıysa almazsın,üçkağıdada gelmezsin.biz aldık ve çok memnunuz.beklentilerimiz olan kanalları 2 senedir ücretsiz seyrediyoruz.
    hala iddaya girerim 2 seneye kalmaz bütün kanallar paralı olur diyen akıllılar var.
    o akıllılara sesleniyorum:siz belgeselleri ingilizce dahi olsun seyredebilmek için forumları fellik fellik gezip habire cihazını söküp pc'den yazılım attıktan sonra tekrar tv'ye bağlamakla uğraşırken biz 2 senedir ke yifle ve kapanma korkusu olmadan TÜRKÇE olarak izliyoruz.
    biz böyle mutluyuz.sizde öyle mutluysanız olduğunuz yerden kıpırdamayın.kimseyede Edit ! atmayın.herkesin aklı var.akıl birtek sizde yok.
    not:şimdi o akılılar scob d-smart satıcısı heralde falan diyecekler ama benim hiçbir dijital forumla ilgim,alakam,akrabalığım olmadığını,kuyumculuk ve cep telefonu işiyle iştigal ettiğimi duyururum.
    Konu badtempered tarafından (30-11-2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar niye buralarda boşuna muhabbet yapılıyor.konunun başlığına bakın konunun sonunda geldiği duruma bakın ne alaka....dsmart kimseyi zorluyor mu gelin alın diye.herkesin aklı yok mu doğruyu yanlışı ayırt edecek....senin aklın kendine kalsın konun başlığına bakılsın her konunun içine aydın doğan şöyle aydın doğan böyle diyerek yırtık dondan çıkar gibi atlanılmasın.gerçekten bilgi almak için konuya giren arkadaşlarında bu geyik muhabbetini okumak zorunda kalmasın.yönetici arkadaşlara da sesleniyorum böyle arkadaşların mesajları silinsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sabo1978 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar niye buralarda boşuna muhabbet yapılıyor.konunun başlığına bakın konunun sonunda geldiği duruma bakın ne alaka....dsmart kimseyi zorluyor mu gelin alın diye.herkesin aklı yok mu doğruyu yanlışı ayırt edecek....senin aklın kendine kalsın konun başlığına bakılsın her konunun içine aydın doğan şöyle aydın doğan böyle diyerek yırtık dondan çıkar gibi atlanılmasın.gerçekten bilgi almak için konuya giren arkadaşlarında bu geyik muhabbetini okumak zorunda kalmasın.yönetici arkadaşlara da sesleniyorum böyle arkadaşların mesajları silinsin.
    Gerekeni yapmaya çalışıyoruz,ve düşüncelerinize de aynen katılıyorum..Biz mesaj sildiğimiz zaman olay oluyor yetkilinin kolayına geldi sildi diyorlar..O yüzden mesajın içeriğini ve bütününü kontrol ederek silinmesi mi gerekiyor veya edit edilmesi gereken bi yeri mi var karar verip işleme koyuyoruz..

Fakat buradan d-smart bölümünde yazan arkadaşlara sesleniyorum..bundan sonra bu forumda en ufak bi karalama mesajı yazılırda bizim tarafımızdan silindiğinde üye bu duruma devam ediyorsa ban cezası verilecektir..Bilginize şikayetiniz varsa burayı değil,müşteri hattını arayın onlar daha iyi yardımcı olurlar

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=.Bilginize şikayetiniz varsa burayı değil,müşteri hattını arayın onlar daha iyi yardımcı olurlar

Saygılar[/QUOTE]

:45: olay budur işte.yerinde bir karar.aynı karalamaları görmekten bıkmıştık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet herşey tamam da bi arkadaşın sorduğu soruyu ben de sormak istiyorum. Bu ödemelerin kredi kartı uygulaması hakkında bilgisi olan varsa yazsın. Nakit para mafiş, kredi kartına devam.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten herkes kradi kartına yığılıyor bakalım nereye kadar devam edecek ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izleyene fiyatlar uygun hemde çok uygun bence çook güzel kampanya
    Konu musti_can_68 tarafından (15-12-2008 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri